ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Τα πολιτιστικά της ημέρας

12:56 8/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Τα «Σαράντα Κλειδιά» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Τα «Σαράντα Κλειδιά» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης συνεχίζουν το «ταξίδι» τους, παρουσιάζοντας την θεατρική παράσταση σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Σήμερα τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, η παράσταση θα δοθεί στα Σέρβια, 9:15 το βράδυ, στο θέατρο Λόφου Βυζαντινού Κάστρου.

Τα σαράντα κλειδιά θα παρουσιαστούν αύριο Τρίτη 9 Αυγούστου στον αύλειο χώρου του Δημοτικού Σχολείου Γαλατινής στις 9 το βράδυ.

Η

τιμή εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ, ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.

Κοζάνη: Αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη

Αναβάλλεται για την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016, η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία- αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη που διοργανώνει ο Μορφωτικός όμιλος Βελβεντού. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9: 30 το βράδυ στο άλσος Βελβεντού, όπου θα εμφανιστούν ο Μανώλης Χατζημανώλης, ο Βαγγέλης Τσιαπλές, η Ευλαμπία Ντούλα και Φιλαρμνικές του δήμου Ελασσόνας και του δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Κοζάνη: Εκδηλώσεις Δήμου Βοϊου

Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα του Ιππικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος», με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων των συλλόγων: Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής, Πολυκάρπης Καστοριάς «Η Δημιουργία», Συλλόγου Κρητών Ν. Κοζάνης «Η Μεγαλόνησος», Βαρβάρας Χαλκιδικής, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βοΐου, σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου -Λυκείου Γ.Παπαγεωργίου, στις 9 το βράδυ.

Εν τω μεταξύ έκθεση ζωγραφικής από Σιατιστινούς ερασιτέχνες καλλιτέχνες θα λειτουργεί από σήμερα έως και τις 16 Αυγούστου 2016 στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.

Δεσκάτη: Εικαστική έκθεση

Εικαστική έκθεση γλυπτικής, ζωγραφικής και φωτογραφίας με έργα του Χρήστου Ρέντα, θα λειτουργεί στην αίθουσα του ΕΜΟΔ, στην πόλη της Δεσκάτης μέχρι και την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Γρεβενά: Εκδηλώσεις στη Δεσκάτη

Ξεκινά σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Δεσκάτης το τουρνουά μπάσκετ με τα παιδικά τμήματα. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Keywords
Αναζητήσεις
κοζανη ερτ
Τυχαία Θέματα