ΕΡΤ Κομοτηνής : Δελτίο ειδήσεων 27-01-2017

10:56 27/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

ΕΡΤ Κομοτηνής Ειδήσεις 27-01-2017
Αθλητική ενημέρωση
Τέλος εποχής για τον Πανθρακικό
Η 26η Ιανουαρίου είναι η ημέρα που θα γραφτεί ως μαύρη σελίδα στην ιστορία του Πανθρακικού, καθώς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της φούτμπολ λιγκ. Χθες το πρωί η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα, ενώ το μεσημέρι ενημερώθηκαν και οι παίκτες από το γενικό αρχηγό, Χάρη Μαυρομάτη. Σε κλίμα συγκίνησης οι παίκτες μάζεψαν τα πράγματά τους από το αθλητικό κέντρο της

ομάδος και λίγο αργότερ βγήκε και η ανακοίνωση από την ΠΑΕ.
Σε αυτή μεταξύ άλλων αναφέρει πως είναι πολλά τα έξοδα και τα έσοδα μηδαμινά και πως η ομάδα επιλέγει να αποχωρήσει τώρα ώστε να βρουν οι παίκτες τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Η ανακοίνωση καταλήγει πως ο Πανθρακικός απαλλαγμένος πλέον από χρέη, θα αναγεννηθεί τα επόμενα χρόνια.

O T. Πετρόπουλος στην Κομοτηνή
Ο Υφυπουργός με αρμοδιότητα στην κοινωνική Ασφάλιση Τάσος Πετρόπουλος θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Κομοτηνή σήμερα και αύριο.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ο υφυπουργός θα αφιχθεί το πρωί της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη.
Στις 9:00 θα επισκεφθεί τη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής και συγκεκριμένα την εταιρεία ALFA-BETAROTO S.A
Στις 11:00 επίσκεψη στο ΙΚΑ Κομοτηνής.
Στις 12:00 Σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς στο Ε.Β.Ε. Ροδόπης (οδός Καβείρων)
Στις 14:00 Συνέντευξη Τύπου στο ίδιο χώρο του Ε.Β.Ε.
Στις 19:00 Ανοικτή Πολιτική Ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Β.Ε.
Το Σάββατο ο Υφυπουργός με αρμοδιότητα στην κοινωνική Ασφάλιση Τάσος Πετρόπουλος θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε κεφαλοχώρια του Νομού Ροδόπης.

Επίσκεψη του Αναπληρωτής Υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα στην Ξάνθη και του Υπουργού Υγείας, Ανδρέας Ξανθού στην Ξάνθη και Κομοτηνή
Την Κυριακή, 29/01/17, θα επισκεφτεί την πόλη της Ξάνθης ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.
Το βράδυ της Κυριακής, στις 19:00 θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, στο Ξενοδοχείο Elisso.
Τη Δευτέρα 30/01/17, ο Δημήτρης Βίτσας θα επισκεφτεί στις 09:30, την Εταιρία E-Value και στις 11:00 το Δ΄Σώμα Στρατού, όπου θα παραστεί στην αλλαγή Διοικήσεως του Σώματος.
Στις 13:30, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στις 18:00 θα παρευρεθεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Τη Δευτέρα, 30/01/17, θα επισκεφτεί την πόλη της Ξάνθης και ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, όπου στις 12:οο, θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο και θα συνομιλήσει με το Προσωπικό και τη Διοίκηση.
Το βράδυ της Δευτέρας στις 20:00, ο Υπουργός Υγείας, θα επισκεφτεί την Κομοτηνή, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Προσωπικό και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων της ΑΜΘ.
Αυτοδιοίκηση
Γ. Πετρίδης: «Η αλήθεια για την μετεγκατάσταση των Ρομά»
Ως λανθασμένη επικοινωνιακά χρήση του θέματος της Μετεγκατάστασης των Ρομά στην οδό Τέρμα Αδριανουπόλεως, από τα ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας με αφορμή τον θάνατο του 6χρονου Σεζάλ, έκρινε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο Δήμαρχος Κομοτηναίων, Γιώργος Πετρίδης.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Πετρίδη,το θέμα έχει ιστορία 40-50 χρόνια και η αλήθεια είναι πως δεν λύνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Τα τελευταία 5-6 χρόνια υπάρχει μια συνεχής κινητικότητα, καθώς προηγήθηκαν μια σειρά ενεργειών, όπως: Ολοκληρώθηκε το 2012 η χωροθέτηση του νέου χώρου μετεγκατάστασης, έκτασης 100 στρεμμάτων, ο οποίος βρίσκεται στον ίδιο άξονα, αλλά ένα χλμ ανατολικά, προς το Ανάχωμα.
Έγινε η απαλλοτρίωση και πλέον η κυριότητα του χώρου ανήκει στο Δήμο Κομοτηνής. Σημειώθηκε καθυστέρηση λόγω προσφυγής από συμπολίτες, που ήθελαν πιο πολλά χρήματα για την απαλλοτρίωση και μετά από 11 αναβολές έγινε η εκδίκαση της προσφυγής, με την δίκη να την κερδίζει ο Δήμος Κομοτηνής. Το 2016 έγινε η ένταξη στο Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου των μελετών για πολεοδομικά, περιβαλλοντικά και γεωλογικά ζητήματα, όπως και οι μελέτες των υποδομών. Καθώς και μελέτες για τις υποδομές στο νέο χώρο, ύδρευσης και αποχέτευσης. Η χρηματοδότηση των έργων αυτών μπορεί να γίνει είτε από ευρωπαϊκά προγράμματα για ΡΟΜΑ, είτε από το ΠΕΠ της Περιφέρειας. Ακολουθεί η εξεύρεση του θεσμικού πλαισίου για την ανέγερση των σπιτιών.
«Μέσα στο 2017 μας περιμένει πολλή δουλειά. Ελπίζω πως μέσα στο 2019 θα ολοκληρωθούν οι μελέτες, προκειμένου να μετατραπεί ο χώρος σε ένα οργανωμένο πολεοδομικό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί πως τώρα 1.200 άνθρωποι ζουν σε 10 στρέμματα, ενώ ο νέος χώρος είναι έκτασης 100 στρεμμάτων», σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Πετρίδης.
Υγεία
Έλλειψη παρατηρείται σε αναντικατάστατα φάρμακα
Έλλειψη σε πρωτότυπα , αλλά και αντίγραφα παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Φαρμακεία, όπως και παιδικά εμβόλια.
Συγκεκριμένα:
Τα φάρμακα σε έλλειψη είναι: ενέσιμη κορτιζόνη(CELESTONE-CHRONODOSE,PROPIOCHRONE), ενώ υπάρχει περιοδική έλλειψη του φαρμάκου PROLIA για την οστεοπόρωση το οποίο είναι πρωτότυπο και δεν υπάρχει αντίγραφο.
Επίσης τα φάρμακα BUDICOL και AZACOL για την ελκώδη κολίτιδα που είναι πρωτότυπα και δεν υπάρχουν αντίγραφα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης, Αλέξανδρο Τσαπέκο, οι κυριότεροι λόγοι που οφείλεται η έλλειψη είναι οι παράλληλες εξαγωγές φαρμάκων από φαρμακαποθήκες, καθώς έτσι προκύπτει περισσότερο κέρδος στους χονδρεμπόρους, λόγω της υψηλότερης τιμής που έχουν τα συγκεκριμένα φάρμακα στο εξωτερικό.«Δυστυχώς ο ΕΟΦ καθώς έχει αποψιλωθεί και λειτουργεί με το 1/3 του προσωπικού του, δεν μπορεί να κάνει τους κατάλληλους ελέγχους και να επιστήσει σε κάποιους πως πρέπει προέχει η κάλυψη της εγχώριας αγοράς και έπονται οι εξαγωγές», υπογράμμισε με νόημα ο κ. Τσαπέκος.
Επι πλέον στους λόγους της έλλειψης των φαρμάκων συμπεριέλαβε και την έξαρση των επιδημιών.
Με πρωτοβουλία του προέδρου του φαρμακευτικού συλλόγου, Αλέκου Τσαπέκου, καλούνται οι ασθενείς να απευθύνονται στη Φαρμακαποθήκη του Συλλόγου, καλώντας το 25310 84 601 και να αναφέρουν το φάρμακο που θέλουν, προκειμένου με συντονισμένες ενέργειες να εξυπηρετηθούν και να μην ταλαιπωρούνται.

Κόμματα
Επίθεση ΝΟΔΕ Ξάνθης σε ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές για τα 2 χρόνια κυβέρνησης
Σε ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης σε ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές για τα 2 χρόνια κυβέρνησης αναφέρει:
Η αποτυχημένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι παντελώς απόντες βουλευτές της από την Ξάνθη, εδώ και δύο έτη στη διακυβέρνηση της χώρας, δεν προσέφεραν ουδέν. Ο Ελληνικός λαός, αντιλαμβανόμενος τις πραγματικές προθέσεις των κυβερνώντων, έχει γυρίσει την πλάτη στους πολέμιους της ανάπτυξης και της απασχόλησης, στους πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης προσπάθειας διεθνούς απαξίωσης της χώρας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΝΔ Ξάνθης.
Πρωτογενής Τομέας
Συνάντηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Κόκκαλη με την Υφυπουργό Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου
Συνάντηση με την Υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, είχε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης. Συζητήθηκαν θέματα φορολογικής φύσεως που αφορούν τους αγρότες και τις οργανώσεις τους και οι τρόποι επίλυσής τους.
Ο κ. Κόκκαλης, δήλωσε πως το Υπουργείο έχει τη βούληση να βοηθήσει στην ανάπτυξη νομοθετικού πλαισίου με ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς τόσο για τους τελούντες υπό εκκαθάριση, όσο και για τους ενεργούς.
Ζήτησε από την Υφυπουργό κ. Παπανάτσιου να καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι επιστροφές των οφειλόμενων ποσών (πιστωτικού ΦΠΑ, φόρου πετρελαίου κ.λ.π) να πραγματοποιούνται σύντομα.
Επίσης με απώτερο στόχο την προάσπιση της αγροτικής παραγωγής και την πάταξη των Ελληνοποιήσεων, ο κ. Κόκκαλης πρότεινε την εντατικοποίηση των ελέγχων διακίνησης αγροτικών προϊόντων από κλιμάκια του Υπουργείου Οικονομικών και την υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων για τη πλήρη διαφάνεια και τη διάκριση των παραγωγών από τους ενδιάμεσους.

Επιμελητήρια
Ημερίδα στο Ε.Β.Ε. Ξάνθης για την ανάδειξη/πιστοποίηση των τοπικών προϊόντων ποιότητας
Ημερίδα με θέμα: «Ανάδειξη/πιστοποίηση των τοπικών προϊόντων ποιότητας του αγροτικού/αγροδιατροφικού τομέα και σύνδεση με τον τριτογενή τομέα παραγωγής» διοργανώνει το πρωί (10.30) της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης.
Στην ημερίδα θα παρουσιασθούν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για την οργάνωση των Αγροτών, για την ευφυή γεωργία και τις νέες προκλήσεις, για τη Μεσογειακή Διατροφή, για την διασύνδεση του Πρωτογενούς Τομέα με τον Τουρισμό, σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία καθώς και πετυχημένες πρακτικές.
ΕΚ
Ημερίδα με θέμα «Κοινωνικό-οικονομική κρίση και ανεργία. Επιπτώσεις στο άτομο και το περιβάλλον του και δυνατότητες»
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης σε συνεργασία με το Τοπικό Τμήμα Κοινωνικών Λειτουργών Ξάνθης, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Κοινωνικο-οικονομική κρίση και ανεργία. Επιπτώσεις στο άτομο και το περιβάλλον του και δυνατότητες», που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 6:00 μ.μ στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξάνθης.
Επαγγελματίες
Η κλήρωση των νέων αδειών για το παζάρι της Ξάνθης
Από το τμήμα Αδειοδοτήσεων και Εμπορικών Δραστηριοτήτων του δήμου Ξάνθης ανακοινώθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των δέκα δικαιούχων επαγγελματικών αδειών στην λαϊκή αγορά του δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί στις το μεσημέρι (12.00) της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Τριμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (ισόγειο δικαστικού μεγάρου) από την αρμόδια επιτροπή κληρώσεων.
Εθελοντισμός
Αιμοδοσία στην Ξάνθη το Σάββατο
Την καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, στη μνήμη του αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου, διοργανώνει αύριο το πρωί (09.00-14.00) στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης (κεντρική πλατεία) ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η αγάπη».
Εθελοντισμός-Αλληλεγγύη
Παράταση πήρε «ο Αη Βασίλης που άργησε μια μέρα»
Ολοκληρώνεται την Κυριακή η κορυφαία εθελοντική δράση, «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα», καθώς παρατάθηκε για άλλη μια εβδομάδα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.Η τελετή λήξης της δράσης θα γίνει στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, την Κυριακή στις 8 το βράδυ.
Σύλλογοι
Σπάρτακος εκδήλωση πίτας
Η Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί όλους τους δημότες την Κυριακή 29/1/2017 (από τις 11.00 το πρωί και ώς το μεσημέρι) στον 2ο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων, για την κοπή της πίτας της.
Εκδήλωση κοπής πίτας
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης, ( μέλος της Ο.Γ.Ε.), διοργανώνει την πρώτη συνάντηση της νέας χρονιάς, την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Ιανουαρίου 2017 στις 6 το απόγευμα ,στην μεγάλη αίθουσα του Α΄ΚΑΠΗ Κομοτηνής (πίσω από το Θρακικό Ωδείο).

Πολιτισμός
Ρεσιτάλ Κλασικού Τραγουδιού από το Σύλλογο Μουσικών Εκπαιδευτικών ΑΜΘ
Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού με τον σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τενόρο Βαγγέλη Χατζησίμο και τον πιανίστα Στέφανο Νάσο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο και ώρα 8.30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μουσικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου 121). Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τον κύκλο τραγουδιών «Χειμωνιάτικο ταξίδι» του Αυστριακού συνθέτη Franz Schubert (1797-1828).
3ο Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου στην Ξάνθη
Το 3ο Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου στην Ξάνθη διοργανώνει έως και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου η κινηματογραφική λέσχη της Φ.Ε.Ξ., σε συνεργασία με το αμερικανικό προξενείο και YouthLab Xanthi.
Το φετινό πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στο αμερικανικό ντοκιμαντέρ και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών κινηματογράφησης και αφήγησης πολλών θεμάτων. Το πρόγραμμα ταξιδεύει στις πολιτείες του Μισισιπή, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη, στην Πενσυλβανία, αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής και της κουλτούρας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Οι 5 ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους :

Αθλητική ενημέρωση
Την ΑΕΚ υποδέχεται η Ξάνθη
Το σημαντικότερο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της σούπερλιγκ γίνεται αύριο στην Ξάνθη, όπου η 2η της βαθμολογίας Ξάνθη υποδέχεται την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει την νίκη ώστε να σταθεροποιηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας, απέναντι στην ανεβασμένη ΑΕΚ του Μανώλο Χιμένεθ. Εκτός για τον αγώνα αυτό είναι οι Παπαστεργιανός και Π. Ορφανίδης που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και ο Χατζιτερζόγλου που αναρρώνει μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανακοινώθηκε ο Πιτσέλι από την Ξάνθη
Τον 32χρονο Βραζιλιάνο Μάρκος Πιτσέλι ανακοίνωσε η Ξάνθη χθες το απόγευμα . Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει Αρμενική υπηκοότητα και έρχεται να καλύψει το κενό του Νιέτο που αποχώρησε από την ομάδα. Τις επόμενες ημέρες η και ώρες η ομάδα της Ξάνθης αναμένεται να ανακοινώσει ακόμη δύο μεταγραφές. Του 23χρονου αριστερού μπακ Σαλιμίν Σιλά που έμεινε ελεύθερος από την Βελγική Σεν Τρούιντεν και του Αλφρέδο Μεχία που αγωνιζόταν στον Πανθρακικό το διάστημα 2014-16.

Τρίτο ντέρμπι για την ΑΕΚομοτηνής
Το 3ο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι δίνει την Κυριακή στις 6μμ η ΑΕΚομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης για την 13η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής, με αντίπαλο τον Παναθλητικό. Έχοντας χάσει τα δύο προηγούμενα με Χαλκηδόνα και Ικάρους Σερρών, η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ αν θέλει να έχει ελπίδες ανόδου. Την ίδια ώρα ο ΓΑΣ Κομοτηνή αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Μουδανιά, θέλοντας τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή.

Πήρε Κεΐτά η Δόξα Προσκυνητών
Παίκτη από τη σούπερλιγκ απέκτησε η Δόξα προσκυνητών, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ιμπραίμ Κεΐτά. Ο Γάλλος είναι 21 ετών, επιθετικός και μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στη Λάρισα με την ομάδα Κ20 και έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες. Η Δόξα Προσκυνητών ενδιαφέρεται και για παίκτες από την Κ20 του Πανθρακικού που διαλύθηκε, ειδικά για παίκτες που κατάγονται από την περιοχή.

Keywords
ΕΡΤ, Τελετή Λήξης, ειδήσεις, κομοτηνη, αλεξανδρουπολη, εταιρεία, ικα, ξανθη, συριζα, μμε, αμθ, χλμ, ρομα, πεπ, φαρμακεια, οστεοπόρωση, οφείλεται, εοφ, νοδε, νεα δημοκρατια, ΦΠΑ, πετρελαιο, μνήμη, δραση, δηπεθε, κυριακη, μαΐου, xanthi, νέα, ΑΕΚ, σιλά, σεν, λαρισα, κινηση στους δρομους, καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, παραταση φορολογικων δηλωσεων, εκκαθαριση φορολογικης δηλωσης 2011, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, αλλαγη ωρας 2012, νεος παπας, αλλαγη ωρας 2013, σιλά, βουλευτες, κληρωση, αη βασιλης, οικονομικη κριση, μνήμη, το θεμα, αιμοδοσια, διατροφη, δουλεια, εοφ, εργαλεια, θεμα, μμε, ντοκιμαντερ, προγραμμα, ταινιες, ωρα, alfa, αγορα, αξιζει, αμθ, ανεργια, ατομο, αφιερωμενο, αφορμη, βραδυ, βρισκεται, γεωργια, γινει, γινεται, γραφεια, δευτερα, διαστημα, δημος, δηπεθε, διοικηση, δικη, δοξα, εγινε, αιθουσα, υπαρχει, εκκαθαριση, ελλειψη, εμβολια, εβδομαδα, ενημερωση, εξοδα, ερχεται, εταιρεία, εταιρια, ετη, ετων, ζωης, ιδια, ιδιο, η τελετη, υφυπουργος, ομιλια, κυβερνηση, κλιμα, κολιτιδα, λεσχη, μαΐου, μεσογειακη διατροφη, νεα υορκη, νικη, νοδε, νοημα, ξενοδοχειο, ομαδα, ορφανιδης, οφείλεται, παιδικα, παζαρι, πεπ, περιβαλλον, πετριδης, πιτας, προγραμματα, πρωταγωνιστες, πρωι, ρεσιταλ, ρυθμισεις, ρομα, σαββατο, σεν, συγκεκριμενα, συντομα, σειρα, σικαγο, τασος, τμημα, υπηκοοτητα, φαρμακα, φεστιβαλ, χιμενεθ, χλμ, ωρες, ανηκει, δημητρης, εξαγωγες, υπουργειο, κλειστο, κυριακη, νοσοκομειο, παιχνιδι, θεματα, υγειας, xanthi
Τυχαία Θέματα