ΕΡΤ Χανίων – Δ. Στρατούλης: Η εμμονή των φιλελεύθερων στις μνημονιακές επιταγές, οδηγεί τη χώρα σε πλήρη κατάρρευση (audio)

11:04 8/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η εμμονή των φιλελεύθερων στις μνημονιακές επιταγές, οδηγεί τη χώρα σε πλήρη κατάρρευση, δήλωσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρης Στρατούλης.

Αν περάσουν νέα εργασιακά μέτρα, από ζούγκλα, θα γίνουμε κόλαση του Δάντη, ανέφερε χαρακτηριστικά το στέλεχος της ΛΑΕ. Καταργήθηκε το ΕΚΑΣ

σε 370.00 χαμηλοσυνταξιούχους, γίνονται περικοπές σε συντάξεις και επιδόματα και ο εργασιακός χάρτης, επιδεινώνεται άρδην, τόνισε ο κ. Στρατούλης για να προσθέσει ότι καμία άλλη κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να επιβάλλει τόσο σκληρά μέτρα χωρίς αντίδραση.

Το ελληνικό χρέος αγγίζει το 200% του ΑΕΠ της χώρας, επομένως δεν μπορεί να μειωθεί, επεσήμανε ο κ. Στρατούλης, που έσπευσε να προσθέσει ότι πρόκειται για ένα χρέος που είναι άδικο και στρεβλό. Ο κ. Στρατούλης βρίσκεται στα Χανιά προκειμένου να παρουσιάσει την εναλλακτική πρόταση της Λαϊκής Ενότητας απόψε, στις 7, στο Εργατικό Κέντρο. Σε αντίστοιχη εκδήλωση στο Ηράκλειο, ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα