Πέντε ιδανικοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του Ιουνίου η αυξημένη θερμοκρασία «δείχνει» τα δόντια της στους εργαζόμενους που αναμένουν πως και πως τα Σαββατοκύριακα για τις πρώτες βουτιές, που θα «δροσίσουν» την εβδομάδα που θα τα διαδεχθεί. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήδη οργανώνουν μία εξόρμηση πέραν των συνηθισμένων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Αν βρίσκεστε ανάμεσά τους δείτε πέντε ξεχωριστούς προορισμούς που θα σας δελεάσουν:

Mάλτα
Τρεις μέρες αρκούν για να απολαύσετε το απίστευτο

φυσικό κάλος της Μάλτας. Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό νησί νότια από τη Σικελία, που όμως κρύβει μακρόχρονη παράδοση και ασύλληπτη ομορφιά, που ξέρει πως να «εγκλωβίσει» κάθε επισκέπτη της.

Μύκονος
Αδιαμφισβήτητος προορισμός για τους αθεράπευτα κοσμοπολίτες. Αν και πρόκειται για αρχή της σεζόν, το νησί θα «βουλιάζει» από κόσμο, οι παραλίες θα «σφύζουν» από ζωή και οι νύχτες θα είναι ξέφρενες.

Καλαμάτα
Για πολυμελής οικογένειες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους για τις διακοπές τους, η Καλαμάτα αποτελεί ιδανικό προορισμό. Απέραντες παραλίες και γραφικά ταβερνάκια θα αποτελέσουν την καταλληλότερη συνταγή για ένα αξέχαστο τριήμερο. Μία πολύ καλή επιλογή κοντά στην Καλαμάτα είναι και η Μαραθόπολη.

Μιλάνο
Αν το shopping για εσάς αποτελεί προτεραιότητα, τότε μία σύντομη εξόρμηση στο Μιλάνο θα είναι η καλύτερη ιδέα. Τρεις μέρες επίσης αρκούν για να ξεναγηθείτε στα αξιοθέατα της πόλης, να γευτείτε τα ιταλικά πιάτα και να πιείτε ένα γρήγορο cappuccino αλά Ιτάλια.

Θεσσαλονίκη
Και αν ο καφές σας θέλετε να είναι αυστηρά… ελληνικός και να συνοδεύεται με μία νόστιμη μπουγάτσα, τότε η συμπρωτεύουσα σας… «κλείνει» το μάτι.

Πηγή: Airnews

ΕλλάδαταξίδιαΠροορισμοίΚαλαμάταΜύκονοςΘεσσαλονίκηΜιλάνοΜάλταHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα