Επίσκεψη του προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου στην Κύπρο

14:08 1/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επισκέπτεται την Κύπρο όπου παρίσταται στις επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της Κύπρου. Ο κ. Καμμένος
μετά την άφιξή του στην Κύπρο συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’. Αντάλλαξαν απόψεις για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο ελληνισμός της Κύπρου και της Ελλάδας.

Πρωταρχική θέση στο τραπέζι του διαλόγου, είχαν οι τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο, με το κούρεμα των καταθέσεων πολιτών και επιχειρήσεων και την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε η Κύπρος.

Ο Αρχιεπίσκοπος ενημέρωσε τον κ. Καμμένο ότι η Τρόικα έχει βλέψεις και στην Ελληνική Τράπεζα, κάτι που όμως ο ίδιος δηλώνει κάθετα αντίθετος, ενώ επεσήμανε και το γεγονός ότι τα παραρτήματα των τριών κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα «θυσιάστηκαν» στον βωμό της δανειακής σύμβασης με την Τρόικα.

Ο κ. Καμμένος από την πλευρά του ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της συζήτησης, ότι δεν αξιοποιήθηκε πρόταση της κυβέρνησης Παπαδήμου στον πρώην πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για εξασφάλιση 2,5 δις ευρώ, κεφαλαίων των κυπριακών τραπεζών που εκτέθηκαν στο κούρεμα του ελληνικού χρέους.
Keywords
Τυχαία Θέματα