Έναρξη εργασιών του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών με ομιλία του ΠτΔ

12:02 2/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το δεύτερο ετήσιο συνέδριο του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών. Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

41 θέματα που απασχολούν την πορεία του κόσμου, της Ευρώπης και της χώρας μας, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη του συνεδρίου, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Θα παραβρεθούν 250 και πλέον προσωπικότητες, για να συζητήσουν για το μέλλον της Ευρώπης, τη σύνδεση χρέους και ανάπτυξης, το μέλλον του τραπεζικού συστήματος και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις

που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη.

Ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών, σημαντικά think-tank του εξωτερικού, νυν και πρώην υπουργοί, πρώην πρωθυπουργοί και εκπρόσωποι της εγχώριας και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας, συμμετέχουν στις συνεδρίες του φόρουμ, που πραγματοποιείται σε 3 διαφορετικούς χώρους.

Την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες συνεδρίες σε 5 αίθουσες με αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις.

Πολλές συνεδρίες θα μεταδοθούν live μέσα από το επίσημο site του συνεδρίου και το κανάλι του Delphi Economic Forum στο YouTube.

Για το πλήρες πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.delphiforum.gr ή τη σελίδα του φόρουμ

ΠΗΓΗ:ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα