Έκλεψε από συνεργείο αυτοκίνητο και ηλεκτρονικές συσκευές

13:23 8/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που διεπράχθησαν σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Λάρισα με τη σύλληψη ενός 30χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η Αστυνομία συνέλαβε και έναν 52χρονο για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 30χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 04-08-2016 τις βραδινές ώρες έως 05-08-2016 τις πρώτες

πρωινές ώρες, διέρρηξε γραφείο συνεργείου αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) και μία ηλεκτρονική συσκευή ελέγχου λειτουργίας οχημάτων, συνολικής χρηματικής αξίας 1.400 ευρώ.
Ακολούθως, ο δράστης χρησιμοποιώντας κλειδιά που βρήκε στο συγκεκριμένο χώρο, άνοιξε την κεντρική είσοδο του συνεργείου και αφαίρεσε το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού, το οποίο βρισκόταν εκεί προς επισκευή.
Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών το αυτοκίνητο, βρέθηκε τις μεσημβρινές ώρες χθες κοντά στην οικία 52χρονου ημεδαπού, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.
Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο 52χρονος είχε στην κατοχή του το όχημα, γνωρίζοντας την προέλευσή του και συνελήφθη.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα