Εκδήλωση της ΠΙΝ στη Ζάκυνθο για τη βράβευση αθλητικών σωματείων

14:05 14/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το Σάββατο το βράδυ (11/3), στην αίθουσα του Τ.Ε.Ι Ζακύνθου, όπου και τιμήθηκαν πολύ γνωστές προσωπικότητες του αθλητισμού αλλά και τοπικά σωματεία-σύλλογοι και αθλητές. Η αίθουσα από νωρίς γέμισε και φάνηκε πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τις ανάγκες της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι ήταν μεγάλη τιμή για το νησί μας που έδωσαν το παρών άνθρωποι όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιώργος Καραγκούνης,

ο Δημήτρης Ράφτης, η Βούλα Κοζομπόλη.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

1. ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ (Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών)
2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Προπονητής Μπάσκετ, πρώην αθλητής)
3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (Πρώην ποδοσφαιριστής)
4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΦΤΗΣ (Προπονητής Ενόργανης Γυμναστικής)
5. ΛΙΓΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Αθλητής ΑμεΑ Ζακύνθου)
6. ΜΑΓΔΑ ΓΑΖΕΑ (Αθλητρια της ΑΓΕΖ)
7. ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΡΓΑΡΗ (Ζακυνθινή Κολυμβήτρια)
8. ΠΡΕΒΩ ΣΠΙΝΟΥ ΝΙΚΗ (Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου της Βοσνίας το 2015)
9. ΘΕΟΔΩΣΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ (Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου της Αθήνας το 2015)
10. ΛΟΥΝΤΖΗΣ ΔΑΝΙΗΛ (Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου της Αθήνας το 2015)
11. ΠΛΕΣΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου της Μαδρίτης το 2016)
12. ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ ΜΑΡΙΑ (Αθήτρια Άρσης Βαρών)
13. ΧΑΡΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ (Ζακυνθινός Ποδοσφαιριστής)
14. ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ (Ζακυνθινός Ποδοσφαιριστής)

• Με μισή ώρα καθυστέρηση έφτασαν στο κτίριο του ΤΕΙ οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιώργος Καραγκούνης, Βούλα Κοζομπόλη.
• Στην έλλειψη υποδομών στάθηκε ο σπουδαίος Παναγιώτης Γιαννάκης απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θοδωρή Γαλιατσάτο.
• Στην παρουσίαση της εκδήλωσης η Μαριλένα Παπαδάτου με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο και στον οργανωτικό τομέα η Μαρία Μουζάκη. Όλοι τους έδωσαν μεγάλο αγώνα αναμφίβολα.
• Η Μαρία Βαρβαρίγου και ο Χάρης Μαυρίας δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν έτσι το βραβείο τους παρέλαβαν δικοί τους άνθρωποι.
• Το παρών από τις αρχές έδωσαν οι Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ. Νιοτόπουλος αλλά και ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς. Επίσης εκπρόσωποι υπήρχαν από τη Μητρόπολη Ζακύνθου, αλλά και αρκετοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Τα σωματεία που τιμήθηκαν ήταν: AΓΕΖ – Τμήμα Στίβου και Μπάσκετ, ΑΝΟΖ – Τμήμα Κολύμβησης και Ιστιοπλοΐας, Απολλοφάνους Φιλόξενος, ΑΛΕΖ, Αθλητική Λέσχη Ζακύνθου «Ο Γέρανος», Ομάδα Μικτών Νέων της ΕΠΣ Ζακ. , ΑΟ Λεβάντε, Αθλ. Γυμναστικός Σύλλογος «Ήλιδα»,ZAO – Σύλλογος Βόλεϊ, ΖΑΟΑ – Σύλλογος Αντισφαίρισης , Αθλ. Γυμναστικός Σύλλογος «Ολυμπιάδα Ζακύνθου», Αθλ. Σκοπευτικός Όμιλος «Σμπάρο» και Φιλόξενος Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία.

Πολύ μικρή η αίθουσα για μια τέτοια εκδήλωση

Πολύ μικρός φάνηκε ο χώρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για να φιλοξενήσει ένα γεγονός στο οποίο βραβεύονταν 200 και πλέον αθλητές. Μόνο οι αθλητές που έδωσαν το παρών για να τιμηθούν κάλυπταν τη συντριπτική πλειοψηφία των καθισμάτων. Αυτό ανάγκασε τον περισσότερο κόσμο να στέκεται εκτός αίθουσας, παρακολουθώντας τη διεξαγωγή από το video wall.

Keywords
Τυχαία Θέματα