Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Αρκαδίας για τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

21:39 10/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση με θέμα «Ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας», πραγματοποίησε στην Τρίπολη, σήμερα, η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας.

Με αφορμή την 9η Μαίου, ημέρα της νίκης των λαών και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της ειρήνης, Γρηγόρη Λαμπράκη, η Επιτροπή της Αρκαδίας, οργάνωσε την συγκεκριμένη εκδήλωση, με βασικό ομιλητή τον οργανωτικό γραμματέα της ΕΕΔΥΕ, κ. Γρηγόρη Αναγνώστου.
Παρόντας και ο γιος του Γρηγόρη

Λαμπράκη, Γιώργος.
Υπήρξε προβολή βίντεο, ενώ ακολούθησε η ομιλία-ανάλυση των δεδομένων, σύμφωνα με τις απόψεις της Επιτροπής Ειρήνης.

Ο ομιλητής, ζήτησε να μην υπάρξει καμία συμμετοχή της Ελλάδας στους πολέμους και στις επεμβάσεις, να επιστρέψουν οι στρατιωτικές αποστολές απ, το εξωτερικό, να μην προκύψουν αλλαγές στα σύνορα και στις συνθήκες, να φύγει το ΝΑΤΟ απ’ το Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, να κλείσει η βάση της Σούδας, να σταματήσουν οι δαπάνες της χώρας μας προς το ΝΑΤΟ και να αποδεσμευτεί η Ελλάδα απ’ την Ευρωπαική Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Το επόμενο ραντεβού των ανθρώπων της εκδήλωσης, κλείστηκε για την Κυριακή, όπου και οργανώνεται η 33η πορεία ειρήνης «Κερασίτσα-Τρίπολη», για τον Γρηγόρη Λαμπράκη, με συμμετοχή όλων των Επιτροπών Ειρήνης της Πελοποννήσου, καθώς και αρκετών άλλων σωματείων, συλλόγων και κινημάτων.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Αναζητήσεις
επιτροπη ειρηνης αρκαδιας
Τυχαία Θέματα