Ειδήσεις στα…γρήγορα απ’ την ΕΡΤ Τρίπολης

09:36 15/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

– Υπογράφηκαν χθες από τον Υφυπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, η απόφαση για παράταση 6 μηνών της καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν απ’ την θεομηνία και έχασαν τις περιουσίες τους. Μεταξύ αυτών, είναι περιοχές της Μεσσηνίας, της Λακωνίας, της Ηλείας.

– Ο Φιλοτεχνικός όμιλος Τρίπολης οργανώνει εργαστήρι φωτογραφίας και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

– Με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί αύριο η γιορτή του

Γουρουνοκυνηγού στο Μαίναλο, αποό τον σύλλογο κυνηγών Αρκαδίας.

– Φιάσκο χαρακτήρισε τη χθεσινή σύσκεψη των υπουργών με τους φορείς της Πελοποννήσου για την αποτίμηση των ζημιών από την θεομηνία των προηγούμενων εβδομάδων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και πρόσθεσε «Η επιθυμία δεν μετράει στην πολιτική αλλά μόνο οι πράξεις».

-Κουκουλοφόροι που φορούσαν και γάντια μπήκαν στο σπίτι 73 χρονου στην Ποταμιά Μεγαλόπολης και αφού τον ακινητοποίησαν τον λήστεψαν. Αναζητούνται απο την Αστυνομία.

-Κανονικά θα λειτουργήσει και φέτος το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στην Τρίπολη. Οι εγγραφές λήγουν στις 30 Σεπτεμβρίου.

-Κλείνει το υποκατάστημα του ΙΚΑ Μεγαλόπολης και απο τις 17 Οκτωβρίου θα λειτουργεί ως απλό γραφείο. Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πηγαίνουν στο Ναύπλιο για εξυπηρέτηση, γεγονός που τους έχει αναστατώσει και ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποίησεις.

-Υπογράφηκαν χθες απο τον υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, η απόφαση για παράταση 6 μηνών της καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν απο την θεομηνία και έχασαν τις περιουσίες τους. Μεταξύ ατών είναι περιοχές της Μεσσηνίας, της Λακωνίας, της Ηλείας αλλά δεν έγινε αναφορά και ανακοίνωση για την Αργολίδα.

-Ένα σμήνος από τριάντα και πλέον φλαμίνγκο βρίσκονται από χθες στον υδρότοπο Ναυπλίου, στη Νέα Κίο. Μοναδική εικόνα για τους επισκέπτες.

– Η 9η Γενική Συνέλευση του «Διαζώματος» θα γίνει Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, στις πόλεις Άργος, Ναύπλιο και Επίδαυρο.

– Ο Δήμος Ναυπλίου, αποφάσισε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ανάδειξη και αποκατάσταση τον Οθωμανικών Λουτρών στο Ναύπλιο.

– Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μπαλάφας θα μιλήσει στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, τη Δευτέρα, στις 7.30 το απόγευμα, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματος.

– Για κατοχή, διανομή και παραγωγή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, συνελήφθη ένας 46χρονος από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σπάρτης. Συγκεκριμένα, η αστυνομία Κύπρου, ενημέρωσε τις ελληνικές δικαστικές αρχές ότι υπάρχει διακίνηση πορνογραφικού υλικού και με θύματα μικρά παιδιά από Έλληνα στην περιοχή της Πελοποννήσου. Έγινε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όταν βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος και ένας υπολογιστής. Τα στοιχεία αποδεικνύουν την εμπλοκή του δράστη στην υπόθεση και σήμερα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Σύνταξη Ειδήσεων: Δέσποινα Αρσένη
φωτό: ερτ τρίπολης (αρχείο)

Keywords
Τυχαία Θέματα