Εγκαινιάζονται απο τον Πρωθυπουργό οι σήραγγες στα Τέμπη (Δείτε Βίντεο Μέσα από τις Σήραγγες)

12:42 23/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για το Σάββατο 1η Απριλίου έχει «κλειδώσει» η τελετή εγκαινίων του μεγάλου οδικού έργου στα Τέμπη, παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Οι 3 δίδυμες σήραγγες, οι 20 γέφυρες, οι 2 νέοι ανισόπεδοι κόμβοι, τα 5 νέα τμήματα ανοιχτού αυτοκινητόδρομου σε μια απόσταση 25 χιλιομέτρων αναμένεται να φέρουν τη Θεσσαλονίκη πιο κοντά στη Λάρισα

κατά τουλάχιστον μισή ώρα, αλλά και να συμβάλλουν αποφασιστικά στη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων στην Κοιλάδα των Τεμπών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΡΤ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, η Ειρήνη Ζαβρίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, τόνισε τη σημασία της ενδεδειγμένης οδηγικής συμεπριφοράς εντός των σηράγγων, όπως η τήρηση απόστασης ασφαλείας τουλάχιστον κατά 50 μέτρα απο προπορεύομενο ΙΧ και 100 μέτρα από νταλίκα.
Από τις 27 ως τις 29 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, η εταιρία και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφαλείας «Πάνος Μυλωνάς» με εξομοιωτές και εκπαιδευτές θα ενημερώνουν τον κόσμο για το πώς πρέπει να οδηγούν με ασφάλεια εντός των τούνελ. Ήδη έχουν τυπωθεί και θα αρχίσει η διανομή τους ειδικά σχετικά φυλλάδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα