Εγκαίνια του Βρεφονηπιακού

07:54 28/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εγκαινιάστηκε από το δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, και τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ο 16ος Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός στο προάστιο της Αγίας Αικατερίνης. Είναι δυναμικότητας 100 παιδιών, εκ των οποίων οι δέκα θέσεις είναι για ΑΜΕΑ και λειτουργεί κανονικά από το ξεκίνημα της σχολικής σεζόν.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στο σύντομο χαιρετισμό του, στάθηκε στη σημασία που έχει ο καινούργιος Βρεφονηπιακός Σταθμός για την περιοχή της Αγίας Αικατερίνης,

σημειώνοντας: «Το έργο αυτό, που μελετήθηκε και συμβασιοποιήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, επί προεδρίας της κυρίας Ελένης Κόκορη στον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και υλοποιήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την παρούσα δημοτική αρχή, ασφαλώς αποτελεί για την δραστήρια περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, την εκπλήρωση μιας ζωτικής κοινωνικής ανάγκης.
Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του τόνισε: «Ο συγκεκριμένος Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι ένα από τα 500 έργα που έχουμε εντάξει στο Πρόγραμμα μας. Η Περιφέρεια σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση, και τους φορείς δρομολογεί και υλοποιεί υποδομές για τα παιδιά και το κοινωνικό σύνολο. Εγκαινιάσαμε το νέο υπερσύγχρονο βιοκλιματικό βρεφονηπιακό σταθμό στο προάστιο της Αγ. Αικατερίνης, ένα έργο που εντάξαμε πριν 4 χρόνια στο ΕΣΠΑ και που σήμερα έρχεται να λύσει επείγουσες κοινωνικές ανάγκες της περιοχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα