Ευθύνες στη Δημοτική Αρχή Σάμου για το Κλειστό, από την «Ανατροπή»

12:40 8/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις που, όπως επισημαίνει, είναι ελάχιστες, στα γήπεδα που είναι παρατημένα στο έλεος του Θεού, και στην ύπαρξη κολυμβητηρίων χωρίς χρήση, αναφέρεται με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Ανατροπή».
Με παράδειγμα το κλειστό γυμναστήριο Βαθέος που παραμένει ακόμα εκτός λειτουργίας λόγω εργασιών επικεντρώνεται «στις ελάχιστες εργασίες που γίνονται χωρίς προγραμματισμό και σε λάθος χρόνο».
«Ενώ η διοίκηση του Κλειστού είχε ενημερώσει τις ομάδες ότι το γήπεδο δεν θα λειτουργήσει όλο τον Αύγουστο, οι «προγραμματισμένες» εργασίες σε αυτό ξεκίνησαν

αρχές Σεπτέμβρη. Τέλος Αυγούστου η ενημέρωση από τους «υπεύθυνους» ήταν ότι μέσα Σεπτέμβρη θα μπουν οι ομάδες για προπόνηση. Σήμερα, 6 Νοεμβρίου, ακόμα οι ομάδες δεν χρησιμοποιούν το γήπεδο… Μάλλον ξέχασε η δημοτική αρχή ότι τα πρωταθλήματα σε πολλές κατηγορίες έχουν ήδη ξεκινήσει και θα έπρεπε ήδη οι ομάδες να το χρησιμοποιούν. Μάλλον δεν ξέρει η δημοτική αρχή ότι σε θέσεις κλειδιά, θέσεις προγραμματισμού και σωστής οργάνωσης, πρέπει να μπαίνουν οι ικανοί άνθρωποι και όχι αυτοί που μαζεύουν ψήφους.
Τελικά… όλα βαίνουν καλώς; Δεν ευθύνεται κανένας σε ότι βιώνουμε σε αυτό το νησί; Ούτε ο δήμαρχος, ούτε η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ., ούτε ο υπεύθυνος γηπέδων έχουν ευθύνη;», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η «Ανατροπή».

Keywords
Τυχαία Θέματα