Ε. Βενιζέλος: «Έχουμε καθαρή πολιτική γραμμή»

11:31 13/3/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
«Δεν θυμάμαι άλλο κομματικό συνέδριο στην Ελλάδα που να έχει πάρει τόσο καθαρές πολιτικές θέσεις», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, παραπέμποντας στο Συντακτικό συνέδριο του Κινήματος, σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε το βράδυ της Δευτέρας, σε δείπνο που παρέθεσε στις γυναίκες που εξελέγησαν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος, σε κεντρικό
εστιατόριο της Αθήνας.Αναφερθείς στο συνέδριο του Κινήματος, το οποίο χαρακτήρισε «δυναμικό» και «αυθεντικό», ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει «καθαρή πολιτική γραμμή» και μίλησε για τα «καθαρά» μηνύματα που εστάλησαν σε αξιακό επίπεδο και σε επίπεδο ανανέωσης.

«Η παράταξη θα ξαναγίνει μεγάλη αν είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Μόνο έτσι θα πείσει ξανά τον κόσμο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αφού συνεχάρη τις γυναίκες που εξελέγησαν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, ανέφερε ότι η κάθε μια από αυτές κουβαλάει τη «διπλή ευθύνη» να εκφράσει αφενός την αντίληψη αυτής της ανανέωσης που εκφράστηκε στο συνέδριο και, αφετέρου, το φύλλο τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα