Δυτική Μακεδονία: Σύσταση αγροδιατροφικής σύμπραξης- συνεδριάσεις

10:25 13/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Σύσταση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης

Υπογράφεται σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 το ιδρυτικό καταστατικό της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Δυτικής Μακεδονίας από τους δυνητικούς εταίρους και τα νομικά πρόσωπα, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο εταιρικό σχήμα.

Σύμφωνα με το πρόεδρο της Εταιρίας, Γρηγόρη Γαιννόπουλο, μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα υπογράψουν το καταστατικό, 28 επιχειρήσεις, ενώ μέσα στο επόμενο 10ήμερο αναμένεται να γίνει η πρώτη Γενική Συνέλευση των μετόχων. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις θα κατέχουν

το 51% των μετοχών και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το υπόλοιπο ποσοστό, ενώ κάθε ιδιώτης που ενδιαφέρεται να ενταχθεί στη Σύμπραξη αυτή, θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον από μία μετοχή των 500 ευρώ και φυσικά να έχει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις των προϊόντων που παράγει.

Η υπογραφή του ιδρυτικού καταστατικού της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΡΤ Κ Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Κοζάνη: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης. Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι η ανάρτηση δασικών χαρτών, η πρόσληψη προσωπικού για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κοζάνης και διάφορα άλλα θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Εορδαία: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας. Μεταξύ άλλων, το Σώμα πρόκειται να εκφράσει την σύμφωνη γνώμη του, στο αίτημα περί σύμφωνης γνώμης αναφορικά με την κήρυξη σε αναδασμό του αγροκτήματος της Πτολεμαΐδας, να εγκρίνει τον προγραμματισμό προσλήψεων για το 2017, καθώς επίσης, να επικυρώσει την υπ αριθμόν 101/ 2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΤΗΠ για την τιμολόγηση Τηλεθέρμανσης του 3ου Λογαριασμού

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου

Γρεβενά: Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου

Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Αποκριάς, η παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την κατάργηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων και η μείωση μισθωμάτων στα δημοτικά καταστήματα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα