Δυτική Μακεδονία: Στους δρόμους οι αγρότες

13:54 3/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με δίωρο συμβολικό αποκλεισμό της Εφορίας Καστοριάς σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι, συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους αγρότες της Καστοριάς. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Μόσχος, οι κινητοποιήσεις αυτές πραγματοποιούνται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ελληνοποιήσεις αγροτικών προϊόντων.

Σήμερα στις 8 το βράδυ θα συνεδριάσουν στην αίθουσα του Πνευματικού

Κέντρου Βελβεντού οι αγρότες μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Σερβίων – Βελβεντού, προκειμένου να αποφασίσουν το χαρακτήρα των κινητοποιήσεών τους, ενώ αύριο Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα του δημαρχείου Νεάπολης Κοζάνης θα πραγματοποιήσουν αντίστοιχη συνέλευση οι αγρότες της περιοχής.

Κανονικά θα γίνεται σήμερα η κίνηση στον κόμβο της Εγνατίας Οδού στην Κουλούρα Βέροιας, όπως και στα διόδια των Μαλγάρων. Κλειστή είναι η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στα «Πράσινα Φανάρια» στη Θεσσαλονίκη, η οποία οδηγεί στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία», με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται από την οδό Προφήτη Ηλία στη Ε. Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην εθνική Οδό Έδεσσας –Θεσσαλονίκης στο ύψος του Γυψοχωρίου, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα κίνησης των οχημάτων στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης.

Σε κλείσιμο της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Λάρισας στη διασταύρωση Αργυροπουλείου προχωρούν καθημερινά οι αγρότες της περιοχής. Σήμερα ο δρόμος θα κλείσει και σήμερα από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ κλειστή θα είναι και αύριο το πρωί η Εθνική Οδού Κοζάνης-Λάρισας στη διασταύρωση Αργυροπουλείου από κτηνοτρόφους της περιοχής από τις 11:30 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι. Κλειστό συνεχίζει να είναι το ρεύμα της Εθνικής Θεσσαλονίκης-Αθηνών στον Κόμβο της Νίκαιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα