Δυτική Μακεδονία: Γιορτές φασολιού και άλλες εκδηλώσεις

10:14 11/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Γιορτή φασολιού στο Σισάνι Βοϊου

Η γιορτή φασολιού στο Σισάνι Βοίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ στο χώρο Μεριάς. Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Βοϊου και με τη χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Κοζάνη: Εκδηλώσεις στην Δαμασκηνιά Βοϊου

Ο Πολιτιστικός και λαογραφικός σύλλογος Δαμασκηνιωτών Βοϊου « Η Παναγιά» διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων από το Σάββατο 12 Αυγούστου μέχρι την Πέμπτη 17 Αυγούστου. Αναλυτικά

το πρόγραμμα έχει ως εξής: Έκθεση λαογραφικού υλικού που θα διαρκέσει μέχρι της 16 Αυγούστου. Την Κυριακή 13 Αυγούστου Δημοτική βραδιά. Την Δευτέρα 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 6ο πάρτυ νεολαίας. Την Τρίτη 15 Αυγούστου παρουσίαση βιβλίου του Ηλία Γκέκα « Δμασκηνιά Βοϊου. Τοπωνυμια- λέξεις- φράσεις.» Η παρουσίαση θα γίνει στις 7 το απόγευμα. Τέλος την Πέμπτη 17 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Λιτοχώρου με αναχώρηση στις 7:30 το πρωί.

Γρεβενά: Γιορτή φασολιού

Γιορτή φασολιού διοργανώνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Μικρολιβαδιωτών Γρεβενών « Η ΠΥΡΟΣΤΙΑ» το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στον αύλειο χώρο του σχολείου με την εμφάνιση της παραδοσιακής ορχήστρας. Κλαρίνο Κώστας Ζέρβας, Βιολί Σάκης Φασούλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα