Κοζάνη: Εκδηλώσεις το τριήμερο

10:10 11/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Ποντιακό γλέντι στην Χαραυγή

Ποντιακό γλέντι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου με Θεόφιλο Πουταχίδη και Πέλλα Νικολαίδου και Λαικό ξεφάντωμα με την μοναδική «Γυναικεία Υπόθεση» την Δευτέρα 14 Αυγούστου.

Κοζάνη: 30 χρόνια του συλλόγου Μεταξιωτών

O Σύλλογος Μεταξιωτών Κοζάνης γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του και διοργανώνει το Σάββατο 12 Αυγούστου δημοτική βραδιά στην κεντρική πλατεία του Μεταξά. Θα εμφανιστεί η ορχήστρα “Λόζιος κι Ανακατωσιά”, με το Γιάννη Γρίβα (κλαρίνο),

Ζήση Κασιάρα (βιολί)

Κοζάνη: Εκδηλώσεις στις Αμυγδαλιές

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών διοργανώνει το 3ο αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών το Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 και ώρα 9.00μ.μ. με το συγκρότημα του Κώστα Tσιοτίκα. Στο τραγούδι ο Σάκης Τσιοτίκας και η Λένα Θυμιούλα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κοζάνη: Εκδηλώσεις στην Άνω Κώμη

Μια σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν στην Άνω Κώμη Κοζάνης από το Σάββατο 12 ως την Τρίτη 15 Αυγούστου. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: Το Σάββατο 12 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει Δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Ζιάκου και παράλληλα θα πραγματοποιηθούν χορευτικές παραστάσεις παραδοσιακών τραγουδιών. Την Κυριακή 13 Αυγούστου θα δοθεί θεατρική παράσταση από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης » Ο Νασρεντίν Χότζας και η χύτρα» . Την Δευτέρα 14 Αυγούστου λαϊκό-ρεμπέτικη βραδιά με το συγκρότημα των Μανιταρόκ΄. Τέλος την Τρίτη 15 Αυγούστου Δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Δεληζήση. Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κοζάνη: Χορός στο Ρυάκιο

Τον καθιερωμένο χορό του διοργανώνει ο ΕΜΑΣ ΠΑΟΚ Ρυακίου την Δευτέρα 14 Αυγούστου στο πάρκο του Ρυακίου.

Κοζάνη: Μουσική εκδήλωση στον Πολύμυλο

Συναυλία με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ σε μια διοργάνωση του Μορφωτικού Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυμύλου. Η είσοδος είναι 5 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα