Δυτική Μακεδονία: Αθλητικά

12:47 26/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δυτική Μακεδονία: Έγινε η κλήρωση της Γ΄ εθνικής

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 25 Αυγούστου, στην Πάτρα, η κλήρωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο Εορδαϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νάουσα, ο Μακεδονικός Φούφα θα υποδεχτεί τον Λαγκαδά και η ΑΕΠ Βατολάκκου θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο είναι:

ΑΟ Καρδίας-Ορφέας

Ξάνθης

ΑΟ Καβάλα-Δόξα Προσκυνητών

Δόξα Δράμας-Καμπανιακός

Απόλλων Παραλιμνίου-Νέστος Χρυσούπολης

Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας

Κοζάνη: Super cup και κλήρωση στην Ε.Π.Σ.

Ο αγώνας SUPER CUP μεταξύ του πρωταθλητή Μακεδονικού Φούφα και της κυπελλούχου Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, που ανοίγει επίσημα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης, θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/08/2016 στις 17:30 στο γήπεδο Βατερού.

Η ετήσια εκδήλωση της κλήρωσης της α΄ και β΄ φάσης Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος Α΄ και Β΄ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης, για την περίοδο 2016-2017, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/08/2016 στις 12:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αιανής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσεις θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στους πρωταγωνιστές των γηπέδων της περυσινής περιόδου.

Κοζάνη: 20ο Τουρνουά «Τέλης Δαϊρούσης»

Διεξάγεται το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 το 20ο τουρνουά «Τέλης Δαϊρούσης», που διοργανώνει στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου της η ΑΕ Κοζάνης. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης και θα συμμετέχουν οι τρεις ομάδες της πόλης ΑΕ Κοζάνης, Μακεδονικός Κοζάνης και Κοζάνη. Σε τρία 45λεπτά παιχνίδια θα παίξουν:

Στις 5μμ. ΑΕ Κοζάνης – Μακεδονικός Κοζάνης, στις 6μμ. Μακεδονικός ΚοζάνηςΚοζάνη και στις 7μμ. Κοζάνη – ΑΕ Κοζάνης.

Κοζάνη: Ποδηλατοδρομία στα αρχαία μονοπάτια της Αιανής

Οι «Ποδηλάτες Αιανής» και η Δημοτική Κοινότητα Αιανής, διοργανώνουν την Κυριακή 28 Αυγούστου το Eani mountain bike. Πρόκειται για μία διοργάνωση, ορεινής και ημιορεινής ποδηλατοδρομίας στα αρχαία μονοπάτια της Αιανής. Διεξάγεται βόρεια της λίμνης Πολυφύτου και η διαδρομή, 26 χιλιομέτρων, περιλαμβάνει χωματόδρομο, καθώς επίσης και πολλά τεχνικά μονοπάτια. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα