Διάβαση Πεζών: Ανακοίνωση ονομάτων 24 υποψηφίων συμβούλων

15:52 4/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην ανακοίνωση των πρώτων 24 ονομάτων υποψηφίων συμβούλων της δημοτικής κίνησης Διάβαση Πεζών, προχώρησε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, παρουσία μελών και φίλων, ο επικεφαλής της Αντώνης Γεωργούλας.

« Είμαστε στην ευχάριστη θέση, δύο μήνες τουλάχιστον πριν από τις εκλογές να έχουμε τους μισούς και πλέον υποψήφιους συμβούλους και συνεχίζουμε δυναμικά για να ολοκληρώσουμε και αυτό το κομμάτι που είναι απαραίτητο, την κατάρτιση δηλαδή ενός ολοκληρωμένου ψηφοδελτίου.

Πρόκειται για συμπολίτες μας οι οποίοι –τουλάχιστον κατά τη δική μας άποψη- αποτελούν υποδείγματα πολιτών οι οποίοι ενδιαφέρονται χωρίς να έχουν κανένα προσωπικό όφελος , τελείως ανιδιοτελώς για την πόλη τους, θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωή τους και φυσικά και των υπόλοιπων συμπολιτών τους, μελετούν, διαβάζουν, συμμετέχουν και θα είναι πάντα από όποια θέση και αν κληθούν να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του Δήμου και των συμπολιτών μας , στην πρώτη γραμμή» τόνισε λίγο πριν την εκδήλωση ο επικεφαλής Αντώνης Γεωργούλας.

Ο κ. Γεωργούλας τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο έχει καταρτιστεί σε ποσοστό 60% ενώ ο κεντρικός άξονας του προγράμματος θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα. «βέβαια για εμάς είναι μια επικαιροποίηση γιατί η Διάβαση είναι ένα Κίνημα, μια Κίνηση Δημοτική η οποία ήδη υπάρχει 14 χρόνια, δεν είμαστε μια παράταση η οποία χθες δημιουργήθηκε από έναν επικεφαλής ο οποίος κάνει ένα δικό του ψηφοδέλτιο που στηρίζεται πάνω σε αυτόν, στη Διάβαση υπάρχει η βάση της πυραμίδας, η κορυφή μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέλος της Διάβασης, γιατί πραγματικά στο σύνολό τους όσοι είναι μέλη της Διάβασης είναι ικανοί και άξιοι να είναι και επικεφαλής της όποτε χρειασθεί και όποτε κληθούν να κάνουν κάτι τέτοιο» τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Κίνησης Διάβαση Πεζών.

Παρουσία του πατέρα του, πρώην Δημάρχου Σερρών Γιώργου Γεωργούλα και πολλών φίλων της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ο επικεφαλής της παράταξης στην ομιλία του εστίασε στη ανάδειξη της συλλογικότητας ως κύριας αντίληψης που χαρακτηρίζει – όπως τονίσθηκε -τη Διάβαση Πεζών στα δεκατέσσερα χρόνια της ενεργούς παρουσίας της στα κοινά της πόλης, λέγοντας παράλληλα πως «αξία έχουν οι ιδέες και οι άνθρωποι που μπορούν να τις υπερασπιστούν. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κύριες προγραμματικές θέσεις της Διάβασης. Υποστήριξε ακόμη πως η απλή αναλογική διαμορφώνει νέα δεδομένα στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση καθώς καμιά ψήφος δεν πάει χαμένη.

Τον κ. Γεωργούλα προλόγισε ο κ. ο Κώστας Παρίσσης, με εκτενείς αναφορές τόσο στην προσωπικότητα του επικεφαλής όσο και στη δράση της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ.

Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν είναι τα εξής:
Α/ΑΟΝΟΜΑΕΠΙΘΕΤΟΙΔΙΟΤΗΤΑ
1ΒΑΣΙΛΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΔΔΗΕ
2ΣΤΕΛΙΟΣΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣΛΟΓΙΣΤΗΣ
3ΜΑΡΙΑ ΒΡΑΜΠΑΚΗΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
4ΝΙΚΟΣΓΕΩΡΓΑΚΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
5ΤΑΝΙΑΓΕΩΡΓΟΥΛΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
6ΙΟΡΔΑΝΗΣΓΙΑΖΙΤΖΗΣ
7ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
8ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΔΑΝΗΣ)ΔΗΜΗΤΣΙΚΟΓΛΟΥΓΙΑΤΡΟΣ
9ΒΙΚΥΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
10ΘΟΔΩΡΟΣΚΑΣΤΡΙΝΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
11ΠΑΓΩΝΑΚΙΑΚΟΥΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
12ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣΚΛΕΪΔΗΣΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΤΕΙ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
13ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΟΥΛΟΥΡΗ -ΠΑΡΙΣΗΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
14ΚΟΡΝΗΛΙΟΣΛΑΖΑΡΙΔΗΣΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΡΤ
15ΘΟΔΩΡΟΣΜΑΡΙΝΕΛΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
16ΚΙΚΗΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
17ΓΙΩΡΓΟΣΜΟΥΣΑΣΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
18ΚΑΛΛΙΟΠΗΜΠΟΥΣΟΥΛΑΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
19ΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΡΙΣΗΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
20ΧΡΗΣΤΟΣΤΑΓ ΤΑΛΙΑΝΙΔΗΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ
21ΚΩΣΤΑΣΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
22ΧΡΗΣΤΟΣΦΑΝΕΡΩΜΕΝΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
23ΝΙΚΟΣΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
24ΓΙΩΡΓΟΣΧΑΤΖΗΤΑΣΚΟΣΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα