Κέρκυρα: Τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ

14:19 4/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του 2ου Συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Μαρτίου Οι κάλπες στήθηκαν στην πόλη, το βορά και το νότο και συμμετείχαν συνολικά 745 άτομα. Στο σταθμό μας μίλησε ο Γραμματέας της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας Νίκος Τησαρχόντου, ο οποίος αναφέρθηκε στα ονόματα των 22 μελών που αναδείχθηκαν ως εκπρόσωποι της Κέρκυρας στο Συνέδριο.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κος

Τησαρχόντου μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης:
Στην Κέρκυρα ψήφισαν συνολικά 745 μέλη του ΚΙΝΑΛ. Εκλέγονται 22 σύνεδροι ενώ συμμετέχουν και 5 μέλη «αριστίνδην» εκ της ιδιότητας τους. Κατά σειρά εκλέγονται:

1.Γρηγορόπουλος Κώστας,
2.Παγκράτης Ανδρέας
3.Ζερβός Φώτης
4.Περατινός Νίκος
5.Στογιάννος Κώστας
6.Γιαννούλης Παντελής
7.Γουλής Γιώργος
8.Σεβραγιάν Διγκραν
9.Μυρισκλάβος Σπύρος
10.Κοντομάρη Δέσποινα
11.Ποζίδης Παναγιώτης
12.Μυρισκλάβου Μαρία
13.Γερογιάννη Κατερίνα
14.Παυλίδης Κων/νος
15.Πέτσιου Βασιλική
16.Ρίζος Βασίλης
17.Μάνεση Μαρία
18.Βλάσσης Θωμάς
19.Βαραγγούλη Σπυριδούλα
20.Λευτεριώτης Σαράντης
21.Κάντου Μαρία – Τζοβάνα
22.Τασούλας Λάμπρος

Επίσης στο συνέδριο συμμετέχουν «αριστίνδην» ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Κέρκυρα Νίκος Τησαρχόντου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Αλεξάκης και οι παραμένοντες από τη ΔΗΜΑΡ στο ΚΙΝΑΛ Ισμήνη Μώρου η οποία είναι μέλος της Κ.Ε, η κα Λένα Τσαγγαράκη, ο Βασιλάκης Σπύρος και ο Αλέκος Στογιάννος.
Η συμμετοχή άγγιξε το 70% των κομματικών μελών.

Την εκλογή του ως συνέδρου και μάλιστα στην πρώτη θέση, σχολίασε ο Κώστας Γρηγορόπουλος ενώ ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Παντελής Γιαννούλης, δεν δίστασε να κάνει λόγο για διαδικασίες οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να βάλουν υποψηφιότητα ή να ψηφίσουν αρκετά μέλη του κόμματος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα