Γρεβενά: Οδηγός ασθενοφόρου ο δήμαρχος Δεσκάτης

09:41 2/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη θέση του οδηγού ασθενοφόρου αναγκάστηκε να πάρει χθες ο δήμαρχος Δεσκάτης, Δημήτρης Καραστέργιος, όταν χρειάστηκε η διακομιδή ενός νεαρού που ενεπλάκη σε τροχαίο, καθώς ο ένας και μοναδικός οδηγός του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης έλειπε σε άδεια.

«Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί» είπε ο κ. Καραστέργιος μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης και τόνισε πως η Δεσκάτη παραμένει εδώ και χρόνια «απροστάτευτη» στο χώρο της Υγείας, καθώς

δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από το ΕΚΑΒ Γρεβενών, γιατί χρειάζονται σχεδόν δύο ώρες μέχρι να πάει το ασθενοφόρο και να φθάσει ο ασθενής στο Νοσοκομείο.

«Πρέπει οι ιθύνοντες να αναλάβουν τις ευθύνες», πρόσθεσε ο δήμαρχος Δεσκάτης και τόνισε ότι η έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης, που εξυπηρετεί και χωριά από τις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Τρικάλων και Κοζάνης, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πρόσφατα ένας νέος τη ζωή του από τροχαίο, λόγω της καθυστέρησης άφιξης του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, αλλά και να κινδυνεύσει σοβαρά και ο νέος που τραυματίστηκε στο χθεσινό τροχαίο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Αναζητήσεις
δεσκατη ασθενοφορο
Τυχαία Θέματα