Δ. Κουτσούμπας για «συνακροάσεις»: Να δοθούν καθαρές απαντήσεις

16:55 3/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, καλείται να προσέλθει την προσεχή Τρίτη ο Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, μετά την καταγγελία του ΚΚΕ για «συνακροάσεις», στο τηλεφωνικό κέντρο της Κ.Ε., από τρίτο άγνωστο κέντρο. O γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, κάλεσε «κυβέρνηση και αρμόδιες

υπηρεσίες να δώσουν καθαρές απαντήσεις».

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε την υπόθεση «πολύ σοβαρή» και ζήτησε και να εντοπιστούν οι υπαίτιοι ώστε να διασφαλιστεί το απόρρητο των συνδιαλέξεων.

Από την Ασφάλεια δόθηκε εντολή για να ξεκινήσει άμεσα η εξέταση μαρτύρων από την πλευρά του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προανακριτικής έρευνας που διέταξε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γεώργιος Νούλης.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ΚΚΕ, στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του κόμματος στον Περισσό παρατηρούνται «επανειλημμένες οχλήσεις που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο κέντρο».

Σχετικές ειδήσεις:

Τις καταγγελίες ΚΚΕ για συνακροάσεις διερευνά η Κρατική ΑσφάλειαΣτην Επιτροπή Θεσμών ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ μετά τις καταγγελίες ΚΚΕ για συνακροάσειςΕισαγγελέας για τις καταγγελίες ΚΚΕΟΤΕ: Μέχρι τώρα δεν βρήκαμε τίποτα για συνακροάσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα