Χ.Θεοχάρης: «Η κυβέρνηση συνεχίζει μια αδιέξοδη πολιτική» (audio)

15:10 4/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την εκτίμηση ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει μια αδιέξοδη πολιτική» που δε στηρίζει τους νέους της χώρας έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Β’ Αθηνών Χάρης Θεοχάρης μιλώντας την Πέμπτη (04/05/2017) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη με αφορμή την προκαταρκτική τεχνική συμφωνία κυβέρνησης –θεσμών.

«Κανένας δε μπορεί να στηρίξει αυτού του είδους το μείγμα. Η κυβέρνηση καθυστέρησε και έδωσε το άλλοθι και στους άλλους παίκτες να κρύψουν τα δικά

τους προβλήματα κάτω από το χαλί» επεσήμανε.

Αναφερόμενος στο πλεόνασμα του 2016 υποστήριξε ότι «η υπερπροσπάθεια που κάναμε στην πραγματικότητα “τρώει” από την ανάπτυξη, από τις δουλειές».

Εξέφρασε τη θλίψη του για διαδικασίες στο χώρο της κεντροαριστεράς, καταλόγισε έλλειψη αφηγήματος σε όλους τους πολιτικούς χώρους, σημειώνοντας: «τώρα πια δεν έχουμε καμία επιλογή, συζητάμε για λίγο καλύτερη λίγο χειρότερη διαχείριση», ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη να υπάρξει όραμα και να εκπροσωπηθούν οι νέοι ξανά. «Οι πολιτικοί έχουμε κλειστεί σε ένα καβούκι και δε βγαίνουμε να μιλήσουμε με τον κόσμο» ανέφερε και δεσμεύθηκε ότι το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να συνομιλήσει καλύτερα με την κοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα