Συγκέντρωση συνδικάτων στο ΤΑΠΙΤ τη Δευτέρα 8 Μαΐου

14:48 4/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αιχμή το ασφαλιστικό θα επιχειρηθεί συνάντηση εκπροσώπων συνδικάτων με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συγκεκριμένα για το Ταμείο Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑΠΙΤ).

Όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις: «Εκπροσωπώντας τους ασφαλισμένους του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα προσφύγαμε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά του Ελληνικού Δημοσίου, σε δικάσιμο που έχει οριστεί ενώπιον της επταμελούς σύνθεσης του Α’ τμήματος την Δευτέρα 08.05.2017. Εκπροσωπώντας τους ασφαλισμένους του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα προσφύγαμε ενώπιον

του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά του Ελληνικού Δημοσίου, σε δικάσιμο που έχει οριστεί ενώπιον της επταμελούς σύνθεσης του Α’ τμήματος την Δευτέρα 08.05.2017».

Οι κλαδικές Ομοσπονδίες θα απαιτήσουν νέα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και ενόψει της εκδίκασης του Σ.τ.Ε. κλιμακώνοντας τη δράση τους αποφάσισαν από κοινού να οργανώσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 08 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00π.μ. στην έδρα του τ.ΤΑΠΙΤ Ακαδημίας 58 και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στον 7ο όροφο στις 12:30μ.μ.

Η κοινή πρωτοβουλία υπογράφεται από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις:
-Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος
-Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων
-Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου
-Ομοσπονδία εργατών τεχνιτών και υπαλλήλων τσιμέντων Ελλάδος
-Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος
-Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ
-Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών ΟΛΠ

Keywords
Τυχαία Θέματα