Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

09:43 10/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Xειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, κοσμήματα, αλλά και συλλεκτικά αντικείμενα ώστε ο καθένας να βρει τα δώρα που του ταιριάζουν, περιμένουν τους επισκέπτες στη xριστουγεννιάτικη εορτοαγορά του Μου­σείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, από 16 έως 18 Δεκεμβρίου.

Tην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 12:00, ελάτε να περάσουμε «Μια μέρα στο Παλιό Σχολείο», μια δραματοποιημένη ξενάγηση για ενηλίκους και παιδιά. Το νέο πρόγραμμα του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, που κάνει «πρεμιέρα» στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου

Bazaar.

Ελάτε να κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο. Θα ταξιδέψουμε στο παλιό σχολείο. Στην παλιά τάξη θα μας περιμένει η αυστηρή αλλά δίκαιη δασκάλα. Θα καθίσουμε στα παλιά θρανία και θα ξαναζήσουμε τα μαθητικά μας χρόνια. Βγάλτε από τις σάκες τις πλάκες και τα κοντύλια και το μάθημα ξεκινάει! Και εάν είστε καλά παιδιά θα παίξουμε και με τα παλιά παιχνίδια: βόλους, σβούρες, λαλίτσες.

Εργαστήρια με πολλές δράσεις και εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους του Μουσείου. Ειδικότερα, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 13:00-14:00, μπορούν να φτιάξουν, με τη βοήθεια των σπουδαστριών του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ, χριστουγεννιάτικες κάρτες, στολίδια,σελιδοδείκτες και καπέλα με απλά υλικά και πολύ κέφι! Ελεύθερη συμμετοχή!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 17:00

Χριστουγεννιάτικα στολίδια με την ομάδα Υφαντομπλεξίματα

Εργαστήρι για παιδιά 4-12 ετών

Τα Χριστούγεννα έφτασαν!

Η υφάντρα αράχνη καλεί τους μικρούς της φίλους να δημιουργήσουν πρωτότυπα στολίδια για το δέντρο από μαλλί.

Το μαλλί βρέχουμε

με σαπούνι το μπλέκουμε

νήματα τυλίγουμε

το δέντρο στολίζουμε!

Ελεύθερη συμμετοχή

Απαραίτητες οι κρατήσεις στο τηλ. 210 3250341

Μου­σείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα