«ΧορωδιοΓραφίες», μία παραγωγή της ΕΡΤ Βόλου για το Τρίτο Πρόγραμμα της Ε.Ρα.

13:29 17/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η εκπομπή «ΧορωδιοΓραφίες» της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου που μεταδίδεται στις 9μ.μ., περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, συνέντευξη με τον Στάθη Αρβανίτη πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Χορωδιών (Π.Ε.ΔΙ.ΧΟ). Μιλάμε για τα θέματα και προβλήματα των Ελλήνων Διευθυντών, καθώς και για τις δράσεις της ένωσης.
Επίσης υπάρχει συνέντευξη με τον Αντώνη Οικονόμου πρόεδρο της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος(Ε.Χ.Ε) για την ιστορική και καλλιτεχνική πορεία της χορωδίας της χώρας.

Θα μεταδοθούν ηχογραφήσεις από τις Χορωδίες του Αλέκου Αινιάν, η Αθηναϊκή Πολυφωνία με τον Θρασύβουλο Κάβουρα, η νεανική του

Δημοτικού Ωδείου της Λάρισας με τον Δημήτρη Καρβούνη, οι Φίλοι μοντέρνας μουσικής με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου καθώς και το Γερμανικό φωνητικό σύνολο Comedian harmonists
Την παραγωγή, επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ενώ την ηχογράφηση έχει επιμεληθεί ο Μάνος Σωτηρόπουλος.

Είμαστε μαζί την 1η & 3η Παρασκευή κάθε μήνα, εδώ στο 3ο Πρόγραμμα της Ε.ΡΑ στους 90.9 για την Αττική, στους 96,8 για την Κεντρική Ελλάδα και στις κατά τόπους συχνότητες της χώρας στα FM και διαδικτυακά: />Για επικοινωνία με την εκπομπή αποστείλετε τα νέα σας στο mail [email protected] ή στην σελίδα στο FB Χορωδιαογραφίες με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα