Χανιά: Σεμινάριο από τη Φένια Χρήστου στο Θέατρο Κυδωνία

09:44 22/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η μουσικός Φένια Χρήστου, από τον Φεβρουάριο, πρόκειται, μέσα στο πλαίσιο λειτουργίας της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου, να παραδώσει τρεις κύκλους σεμιναρίων διάρκειας δύο ημερών ο καθένας και έξι ωρών ημερησίως (συμπεριλαμβανομένης μίας ώρας δημιουργικού διαλείμματος – συζήτησης).

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η μουσική συναναστροφή, η επαφή με τον λόγο μέσω της μουσικής, η άσκηση της εκφραστικότητας της φωνής και η ένταξη του σώματος στον μουσικό ρυθμό. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι έρχονται σε επαφή με τις σημαντικότερες περιόδους της Ιστορίας της

Μουσικής, ενώ μέσω των συνθέσεων που προτείνονται από τη Φένια, δοκιμάζουν στην πράξη τις δυνατότητές τους.

Στο τέλος των μουσικών κύκλων, την άνοιξη, τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν με τη δημιουργία μιας μουσικής παράστασης ανοιχτής προς το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.

–Ο πρώτος κύκλος ορίζεται το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, από τις 11πμ. έως τις 5μμ. Οι υπόλοιποι κύκλοι θα καθοριστούν στην πρώτη συνάντηση με την ομάδα.
–Στην τελευταία συνάντηση προβλέπεται και η συμμετοχή του εξαίρετου μουσικού Νίκου Τουλιάτου (κρουστά).
–Εκτός από τους μαθητές της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Κυδωνία, τα σεμινάρια είναι ανοιχτά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.
–Τιμή σεμιναρίου ανά διήμερη μουσική συνάντηση: 40 ευρώ
–Εγγραφές μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αυστηρά. Θέσεις περιορισμένες. Υπεύθυνος σεμιναρίου, άλλες πληροφορίες, Αιμίλιος Καλογερής: τηλ. 6978249910

Keywords
Τυχαία Θέματα