Χανιά: Πρωτοβουλία Πολιτών: Παράνομα η Fraport στο αεροδρόμιο (audio)

21:32 2/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρανόμως παραμένουν, από την 1η Φεβρουαρίου, στο αεροδρόμιο Ι. Δασκαλογιάννης των Χανίων οι εκπρόσωποι της Fraport, υποστηρίζουν τα μέλη της ανοικτής πρωτοβουλίας ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου, που χθες το πρωί επιχείρησαν να κάνουν έξωση στους υπαλλήλους της εταιρείας, από τα γραφεία της στο αεροδρόμιο. Όπως ανέφερε σήμερα, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, το μέλος της Πρωτοβουλίας, Σήφης Χιωτάκης, το γεγονός ότι η Fraport παραμένει παράνομα στο αεροδρόμιο, επιβεβαιώθηκε από

τον εκπρόσωπο της αερολιμενάρχη. Σύμφωνα με τον κ. Χιωτάκη η αερολιμενάρχης «κρύφτηκε» κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, «δεν τόλμησε να παρουσιαστεί» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Fraport έχει πάρει άδεια παραχώρησης των συγκεκριμένων γραφείων από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για τον μήνα Ιανουάριο, ενόψει της ανάληψης της διοίκησης του Αεροδρομίου που ήταν προγραμματισμένη για την 1η Φεβρουαρίου. Η παράδοση, ωστόσο, των Περιφερειακών Αεροδρομίων στους Γερμανούς καθυστερεί λόγω οικονομικών και άλλων εκκρεμοτήτων.
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Χιωτάκης:

Keywords
Τυχαία Θέματα