Χανιά: Ο Θάνος Τοκάκης στην ΕΡΤ Χανίων: Πρόκληση η Αριστοφανιάδα (audio)

14:35 10/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για δύο ακόμη βράδια, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, θα έχει την ευκαιρία το κοινό των Χανίων να παρακολουθήσει την «Αριστοφανιάδα», την καλοκαιρινή παραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης, για τον πατέρα της κωμωδίας, τον Αριστοφάνη.

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής στην παράσταση, Θάνος Τοκάκης, μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στην Αριστοφανιάδα,

αλλά και για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις για τους ηθοποιούς. Πρόκειται, όπως είπε, για μια ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς στη συγκεκριμένη παράσταση γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστούν – όσο γίνεται καλύτερα – και οι 11 σωζόμενες κωμωδίες του Αριστοφάνη. Ο Θάνος Τοκάκης χαρακτήρισε πολύ μεγάλη εμπειρία και πολύ μεγάλη πρόκληση την επαφή με το κοινό των μικρών χωριών στην Κρήτη, όπου βρέθηκε το τελευταίο διάστημα το ΔΗΠΕΘΕΚ και η Αριστοφανιάδα.

Τα ΔΗΠΕΘΕ της χώρας, τόνισε ο κ. Τοκάκης, θα έπρεπε να υποστηρίζονται από την πολιτεία. Δυστυχώς, όπως είπε, δεν υπάρχει καμία υποστήριξη και οι συντελεστές των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν, προκειμένου να κρατήσουν τον κόσμο.
Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του Θάνου Τοκάκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα