Χανιά: Η μάχη ενός 24χρονου με τα κύματα για τη σωτηρία 2 ανθρώπων που κινδύνευαν! (φωτο)

10:10 18/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Έγινε, κυριολεκτικά, ο «ήρωας της παραλίας» το Σάββατο στην Παλαιόχωρα! Ο 24χρονος Νορβηγός Henning Søfting αγνόησε τη μανιασμένη θάλασσα, βούτηξε στο νερό και κατάφερε να σώσει δυο ανθρώπους!

Ήδη έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της πατρίδας του, καθώς κάποιοι, επίσης Νορβηγοί, που βρίσκονταν στην παραλία τράβηξαν και φωτογραφίες! Σύμφωνα με τις περιγραφές, ένας άνθρωπος που βρισκόταν ήδη στο νερό φαίνεται ότι αντιμετώπιζε ήδη πρόβλημα, γεγονός που κινητοποίησε τους ανθρώπους στην ακτή. Ένας διασώστης έπεσε στο νερό και προσπάθησε να το πλησιάσει, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο

λόγω των κυμάτων. Όταν ο Henning Søfting αντιλήφθηκε ότι δυο άνθρωποι κινδύνευαν δεν το πολυσκέφτηκε κι έπεσε στο νερό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ νορβηγικών μέσων, ο 24χρονος πλησίασε τον ένα άνδρα που ήταν σχεδόν ετοιμοθάνατος, καθώς είχε πιει αρκετό νερό. Κατάφερε να τον πιάσει, όπως το ίδιο έκανε και με τον δεύτερο και παρά τα κύματα τους έβγαλε έξω στην παραλία όπου τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η ανταμοιβή του; Το χειροκρότημα των άλλων ανθρώπων που βρίσκονταν στην ακτή αλλά το γεγονός ότι τιμήθηκε το βράδυ με ένα καλό δείπνο και μπόλικη ρακή!

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξαν άνθρωποι που βρίσκονταν στην ακτή και δημοσιεύουν νορβηγικά μέσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα