Χανιά: Επικαιροποίηση Μελέτης Σύνθετο Σύστημα Φραγμάτων Παπαδιανών και Σεμπρωνιώτη

08:33 13/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την δρομολόγηση της επικαιροποίησης της μελέτης που αφορά στο σύνθετο σύστημα φραγμάτων Παπαδιανών και Σεμπρωνιώτη, ζητά με έγγραφό του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου, τον Γ.Γ. του Υπουργείου Νικ. Αντώνογλου, τονΔ/ντη Εγγειών Βελτιώσεων Εδαφαϋδατικών Πόρων Κων.Στουρνάρα και σε άλλους εμπλεκόμενους φορείς, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης.

Ο κ. Μαλανδράκης επισημαίνει ότι πρόκειται

για ένα τεράστιας σημασίας έργο για τον πρωτογενή και τριτογενή τομέα, από άποψη αναγκαιότητας στη Δυτική Κρήτη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες ποσότητες νερού για κάθε χρήση και είναι, επομένως είναι ζωτικό να ενταχθεί και να αρχίσει να υλοποιείται στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Η αλλαγή των κλιματικών συνθηκών, οι οποίες χρόνο με το χρόνο, δημιουργούν συνθήκες πλήρους ανεπάρκειας του πολυτιμότατου αυτού αγαθού, κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη προώθησης του έργου. Τελειώνοντας, ο Δήμαρχος ζητάει από τον Υπουργό, να βοηθήσει λόγω εμπειρίας και γνώσης, καθοδηγώντας άμεσα όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και οργανισμούς, προκειμένου το ζωτικής σημασίας αυτό έργο να υλοποιηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα