Χανιά: Διημερίδα για τα νεοπλασματικά νοσήματα (audio)

13:45 20/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Επιστημονική Διημερίδα με θέμα «Διεπιστημονική εκπαίδευση για τη θεραπεία των νεοπλασματικών νοσημάτων», πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, 20-21 Οκτωβρίου, η Ογκολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.
Η Επιστημονική Διημερίδα θα πραγματοποιείται στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στο «Μεγάλο Αρσενάλι» και τελεί υπό την οργάνωση της Ελληνικής Εταιρείας Γηριατρικής Ογκολογίας, σε συνεργασία με την Μονάδα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του νοσοκομείου Πατρών και του Ογκολογικού Τμήματος του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου.
Σήμερα

στην ΕΡΤ Χανίων μίλησε η Διευθύντρια της ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου Χανίων Ηλιάδα Μπομπολάκη, και όπως ανέφερε οι προσπάθειες της ογκολογικής κοινότητας στο χώρο της διάγνωσης και της θεραπείας συνεχίζονται άοκνες και τα μηνύματα από τις Αντικαρκινικές Μονάδες είναι ότι καθημερινά κερδίζεται και μια μάχη. Η επιβίωση των καρκινοπαθών συνεχίζει να βελτιώνεται σταθερά και με ποσοστά που πριν λίγες μόνο δεκαετίες θα έμοιαζαν εξωπραγματικά, τόνισε η κ. Μπομπολάκη.. Αυτή η διαπίστωση υποχρεώνει τις Επιστημονικές Εταιρείες να εντείνουν τις προσπάθειές τους στο χώρο της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.
Το Συνέδριο και αυτή τη φορά, σύμφωνα με τους διοργανωτές, διατηρεί τον πολυ-παραγοντικό και πολυ-συλλεκτικό χαρακτήρα του. Εμπλουτισμένο με σύγχρονα δεδομένα, καλεί όλους τους Επαγγελματίες Υγείας, ιδιαίτερα της Κρήτης, να το πλαισιώσουν με τη δυναμική και τον ενθουσιασμό τους.
Το πρόγραμμα της διημερίδας:

synedrioy-20-21-oktwb-2017

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων η κ. Μπομπολάκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα