Τρίκαλα: “Πνοές Ανέμων” στο δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό

13:35 20/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τριήμερες εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις ξεκίνησε σήμερα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, στον χώρο του Δίδυμου Οθωμανικού Λουτρού.

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες απευθύνονται σε παιδιά και ενηλίκους, τιτλοφορούνται “Πνοές Ανέμων” και διοργανώνονται στο πλαίσιο του εορτασμού της δράσης “Περιβάλλον και Πολιτισμός”. Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Μια μέρα στο λουτρό” με τη συμμετοχή σχολικών ομάδων μαθητών από Γ’ έως Στ’ Δημοτικού, ενώ το απόγευμα, στος 7 μ.μ.,

έχει προγραμματιστεί συναυλία με μουσικό σύνολο πνευστών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων των Φίλων της Μουσικής Τρικάλων και με το Μικτό Κουϊντέτο Πνευστών της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Αύριο Σάββατο, από τις 6 έως τις 7 το απόγευμα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει αφηγήσεις για παιδιά και μεγάλους, με τίτλο “Ανεμοσκορπίσματα, Παραμυθομαζέματα”, από την αφηγήτρια Μαρία Κατσανούλη, ενώ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, θα γίνει ανάλογη δράση αφήγηση για ενηλίκους με τίτλο “Άνεμοι σφυρίζουνε στα όρη κι έρχονται”, από την αφηγήτρια Ευαγγελία Τατάγια.

Keywords
Αναζητήσεις
τρικαλα πνοες ανεμων
Τυχαία Θέματα