Χανιά: Διεθνής Ημερίδα «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στο Πολυτεχνείο Κρήτης» (videos)

08:31 7/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διεθνής ημερίδα με θέμα «Innovation and Entrepreneurship at TUC 2016», που διοργανώθηκε από το Πολυτεχνείο Κρήτης, την 1η Ιουλίου, στα Χανιά. Η εκδήλωση αποτέλεσε μία ευκαιρία ανάδειξης θεμάτων που αφορούν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα σε διεθνές επίπεδο, φιλοξενώντας κορυφαίους ομιλητές σε θέματα αιχμής, οι οποίοι παρείχαν πληροφορίες και μοιράστηκαν με το κοινό εμπειρίες, ιστορίες και πρακτικές επιτυχίας.

Στην έναρξη

της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν, ο Βουλευτής Αντώνης Μπαλωμενάκης Αντώνιος, η Μαρία Κασσωτάκη Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιφέρειας Κρήτης και ο Τάσος Βάμβουκας, Δήμαρχος Χανίων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της ως κεντρική ομιλήτρια, η Irit Ben-Abba, Πρέσβης του Κράτους του Ισραήλ στην Ελληνική Δημοκρατία. Η ομιλία της πρέσβειρας επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη της στενής συνεργασίας που επιδιώκεται και έχει δρομολογηθεί ανάμεσα στα Ισραηλινά και Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, καθώς και στο επιτυχημένο παράδειγμα του Ισραήλ στο χώρο της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Η πρώτη ενότητα του προγράμματος είχε ως τίτλο «Δημιουργία οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στα Χανιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα