Χανιά: Αντιφασιστική εκδήλωση – συζήτηση από την ΚΕΕΡΦΑ. Κ. Παπαδάκης: «Εγκληματική οργάνωση η Χ.Α.»(audio)

15:50 8/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση με θέμα: «Στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής – Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες», διοργανώνει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χ.Α., ο Φώτης Μπιχάκης, από την Αντιφασιστική Επιτροπή της ΕΛΜΕ

Χανίων, η Ντίνα Κληρονόμου, Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Χανίων και ο Σεραφείμ Ρίζος, από την ΚΕΕΡΦΑ.
Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων σήμερα, ο δικηγόρος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της ΧΑ Κώστας Παπαδάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σε μια δίκη που έχει ξεπεράσει τις 100 συνεδριάσεις, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι, συστηματικά, απόντα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η ενημέρωση που αντιστοιχεί στην ιστορικοπολιτική και νομική βαρύτητα και σοβαρότητα της δίκης αυτής.
Ο κ. Παπαδάκης χαρακτήρισε πλούσιο τον απολογισμό της δίκης, στο διάστημα των 100 συνεδριάσεων, καθώς όπως είπε, έχει αναδείξει τα κυριότερα χαρακτηριστικά του τρόπου δράσης της Χρυσής Αυγής, ως εγκληματικής οργάνωσης.
Προέβλεψε επίσης ότι η διάρκεια της δίκης θα είναι μακρά, αν λάβουμε υπόψη μας ότι αυτή τη στιγμή εξετάζεται ο 36ος μάρτυρας, επί συνόλου δηλωθέντων μαρτύρων 450.
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Κώστας Παπαδάκης:

Keywords
Τυχαία Θέματα