Χαμόγελα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

23:16 12/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με χορούς και μπαλέτο από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο έκλεισε το 2ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο AEL FC Arena και διοργάνωσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, η ΕΠΣ Λάρισας και το «Χαμόγελο του Παιδιού» και συμμετείχαν η Αστυνομία, η 1η Στρατιά, η Αεροπορία και εθελοντικές οργανώσεις .


Το βάρος της διοργάνωσης το επωμίστηκαν οι άνθρωποι του «Χαμόγελου του Παιδιού» μαζί με την ΕΠΣ Λάρισας που φρόντισαν

όλα να κυλήσουν ομαλά και οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές να χαρούν την συμμετοχή τους σε ένα τουρνουά που είχε φιλανθρωπικό σκοπό καθώς τα έσοδα του θα δοθούν για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού » που επιτελεί ένα σημαντικό έργο.

Στο τουρνουά πήραν μέρος 116 ομάδες και 20 δημοτικά σχολεία, συνολικά περίπου 1600 παιδιά από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας. Στα παιδιά των ακαδημιών και των δημοτικών σχολείων απονεμήθηκαν διπλώματα ενώ στους νικητές των αγώνων αναμνηστικές πλακέτες.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά την απονομή των πλακετών και διπλωμάτων εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Θανάσης Παιδής, τον Δήμο Λαρισαίων ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, την 1η Στρατιά ο Συνταγματάρχης ΠΖ κ. Ζαχαρίας Ψύρας, το ΑΤΑ ο ταξίαρχος ιπτάμενος κ. Ιωάννης Γκοντικούλης, την 110 Π.Μ.
Keywords
Τυχαία Θέματα