Χάλκινο μετάλλιο για την δίκωπο άνευ του «Κερκινίτη» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

22:35 16/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το χάλκινο μετάλλιο με την δίκωπο άνευ κατέκτησε ο Ναυταθλητικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κερκινίτις στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών Εφήβων-Νεανίδων Παίδων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου στη λίμνη της Καστοριάς.

Οι αθλητές του Σερραϊκού συλλόγου, Μενέλαος Γιοργκίνης και Αναστάσιος Μπογιατζής στο τελικό του δίκωπου παίδων άνευ σημείωσαν χρόνο 7.34.98 και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Εξαιρετική ήταν και η Πασχαλίνα Κιοσσέ

στον τελικό του σκιφ κορασίδων τερματίζοντας στην 4η θέση με 9.36.64. Στην 6η θέση τερμάτισε παίρνοντας μέρος στον τελικό του αγωνίσματος και η ομάδα τετράκωπου παίδων άνευ με χρόνο 7.34.96 με τους αθλητές Σταύρο Κωνσταντινίδη, Σωτήρη Παντούσα, Φίλιππο Μικρογεωργίου και Αναστάσιο Μπογιατζή. Στην επιμέρους γενική κατάταξη στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ο Ναυταθλητικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κερκινίτις που οι αθλητές του κατέκτησαν ένα χάλκινο μετάλλιο και πήραν μέρος σε τρεις τελικούς βρέθηκε στην15η θέση με 15 βαθμούς, ενώ στην τελική κατάταξη Α και Β Φάσης (σε Σχοινιά και Καστοριά) τερμάτισε στην 19η θέση της γενικής κατάταξης με 30.5 βαθμούς. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών του συλλόγου άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή Βασίλη Τσεσμελή ενώ στην πόλη της Καστοριάς βρέθηκαν ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού συλλόγου Κερκινίτις κ. Θεοδόσης Κρέτσης, ο αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Βράμπας, ο έφορος κ. Σταμάτης Σουλαρίκας και ο κ. Γιώργος Σαβανίδης ταμίας του συλλόγου.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αθλητές κι αθλήτριες από 25 σωματεία όλης της χώρας. Ο ΟΕΑ ΝΑ Βόλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Β΄Φάσης του 83ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που αφορούσε στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ στη λίμνη της Καστοριάς με την οποία έπεσε η αυλαία και της φετινής κορυφαίας διοργάνωσης. Η ομάδα της Μαγνησίας αναδείχθηκε πολυνίκης με πέντε μετάλλια (2 χρυσά , 2 ασημένια ,1 χάλκινο) ενώ πήρε την πρώτη θέση της συγκεκριμένης φάσης συγκεντρώνοντας 64 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα