Χ. Καπετάνος : Αίτημα για την προστασία της φέτας

14:09 26/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας ο πρόεδρος της κ. Χρήστος Καπετάνος με αφορμή το αίτημα βουλευτών της ΝΔ με θέμα την άμεση σύγκληση της επιτροπής για ενημέρωση από την «Εθνική Διεπαγγελαμτική Οργάνωση Φέτας» για την προστασία του προϊόντος.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος δήλωσε:

Η ΝΔ και ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης

μετά την επίσκεψή του στην Λάρισα και στη Θεσσαλία δεσμεύτηκε για πράγματα που άμεσα υλοποίησε. Χθες κατατέθηκε στην αρμόδια διαρκεί επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων αίτημα για άμεση σύγκληση της επιτροπής και ενημέρωση για εθνική –διεπαγγελματική διοργάνωση για την προστασία της φέτας και ταυτόχρονα η ΝΔ ζητά την διακομματική συναίνεση έτσι ώστε όλα τα κόμματα μαζί να στηρίξουν την διεπαγγελματική στον αγώνα που κάνει για την πλήρη προστασία και την πλήρη κατοχύρωση της φέτας.

Αυτό κατατέθηκε χθες και φέρει την υπογραφή όλων των βουλευτών της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και η ΝΟΔΕ Λάρισας χαιρετίζει αυτή την κίνηση της ΝΕ η οποία είναι ουσιαστική και πολύ σημαντική για τους κτηνοτρόφους του Νομού Λάρισας και της Θεσσαλίας. Τέλος θέλουμε να χαιρετήσουμε τη δέσμευση της ΝΔ για την μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή στους αγρότες και κτηνοτρόφους από το 22 %στο 9 % με παράλληλη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών όπως δεσμεύτηκε και ο πρόεδρος της ΝΔ στην τελευταία του επίσκεψη στη Λάρισα.

Αυτές οι δεσμεύσεις είναι αυτές οι οποίες θα οδηγήσουν την αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ σε μια πραγματικά ομαλή σχέση με τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας, τομέα που έχει ανάγκη προκειμένου να ξεπεράσει και μνημόνια και προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα