Εκ νέου αύριο ενώπιον του Ανακριτή(video)

14:02 26/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέα προθεσμία για αύριο πήραν οι γονείς του βρέφους που κακοποιήθηκε στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ιατροδικαστική έκθεση η οποία έχει δοθεί στον Ανακριτή Πατρών δείχνει τραύματα, εγκαύματα (όχι μόνο από το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και προγενέστερα) και υποσιτισμό του παιδιού. Υπάρχει άλλωστε και μαρτυρία συγγενικού προσώπου που λέει πως το παιδί είχε χτυπηθεί πριν λίγους μήνες στο μάτι. Τότε το περιστατικό δεν πήρε διαστάσεις.

Τώρα

όμως εξετάζονται τα πάντα.

Το πρωί το ζευγάρι οδηγήθηκε στον Ανακριτή . Πρώτα ο πατέρας και στη συνέχεια η 27χρονη μητέρα. Όσο και αν επέμεναν οι δημοσιογράφοι για μια δήλωση τους παρέμειναν ανέκφραστοι και φυγαδεύτηκαν ταχύτατα. Ούτε όμως ο συνήγορος υπεράσπισης θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Η κατάσταση της υγείας του βρέφους –το οποίο ακόμα νοσηλεύεται- στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων εξελίσσεται ικανοποιητικά. Κοινωνική λειτουργός από το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει έρθει σε επικοινωνία με το Νοσηλευτικό Ίδρυμα και δηλώθηκε η διαθεσιμότητα του Οργανισμού τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του όχι μόνο για το κοριτσάκι αλλά και για το δίχρονο αδελφάκι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2009 έως το 2011 το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε λάβει ανώνυμες καταγγελίες για τη συγκεκριμένη γυναίκα για κακοποίηση και των τριών ανήλικων παιδιών της που είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση. Τα παιδιά αυτά απομακρύνθηκαν από την οικογένεια και ζουν σε πλαίσιο παιδικής προστασίας.

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Video ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα