Μπιτς Βόλεϊ στα Μάταλα

10:20 8/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 11ο τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ ανδρών – γυναικών θα πραγματοποιεί το διάστημα από 14 έως17 Ιουλίου, στην παραλία των Ματάλων, με την συμμετοχή περίπου 150 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Τους αγώνες διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων- Ματάλων και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
Οι αγώνες, σύμφωνα με τους διοργανωτές, δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα,

αλλά στοχεύουν στην άθληση, ψυχαγωγία, την συνεργασία και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αθλούμενων και των κατοίκων της περιοχής, καθώς επίσης την πολιτιστική και τουριστική προβολή των Ματάλων.
Σε συνέντευξη τύπου στη Περιφέρειας Κρήτης ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης, και ο οργανωτικός υπεύθυνος του τουρνουά, Βασίλης Κοκοτσάκης, αναφέρθηκαν στην επιτυχία του τουρνουά που διεξάγεται για 11η χρονιά.
Ο κ. Κουκιαδάκης αναφερόμενος στον επιτυχημένο θεσμό επισήμανε, ότι, τα Μάταλα είναι πλέον και αθλητικός προορισμός. «Εμείς- τόνισε- αξιοποιούμε τις δυνατότητες και το όνομα των Ματάλων, το τουρνουά είναι ένας πολύ επιτυχημένος αθλητικός θεσμός που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος».
Ο κ. Συριγωνάκης ανέφερε για το τουρνουά: «Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει αυτή τη προσπάθεια, γιατί τέτοια αθλητικά γεγονότα αποτελούν μια μεγάλη προβολή της Κρήτης, ενώ ενισχύουν τον οικονομία και την ανάπτυξη του νότου».
Keywords
Τυχαία Θέματα