Αθλητικές ειδήσεις με… μια ματιά

12:23 16/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

* Διεθνής αγώνας ορεινής ποδηλασίας θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου, στο πανέμορφο Σοφικό Κορινθίας. Συγχρόνως, το Σάββατο, θα διεξαχθεί και σεμινάριο σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή. Την Κυριακή, νωρίτερα, θα διεξαχθεί και το Αττικό Κύπελλο, αγώνες μάουντεν μπαίκ κρος κάουντρι.

* Απ’ τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη τα 6α Κολοκοτρώνεια στο τένις.

* Ο Δήμος της Σπάρτης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της περιοχής, φιλοξενούν ομάδα παλαιμάχων απ’ την Ουγγρική πόλη Σοπρόν, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δύο πόλεων. Η επίσκεψη των Ούγγρων

θα κρατήσει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Αύριο, στις 5 μ.μ. θα διεξαχθεί στο Στάδιο της Σπάρτης και φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου.

* Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης θα γίνει στην Καλαμάτα απ’ τις 15 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

* Η ΑΕΚ Τρίπολης και το ΜΤΒ Αρκαδίας, οργανώνουν στα Άνω Δολιανά Κυνουρίας Αρκαδίας, την Κυριακή, 18 του μήνα, αγώνες ορεινής κατάβασης στην ποδηλασία.

* Στις 22 και στις 23 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί φέτος για 7η φορά ο «Άθλος Μαινάλου», με ορεινή τρέξιμο και ορεινή ποδηλασία.

* Αύριο Σάββατο, στις 5,30 το απόγευμα, διεξάγεται ο 3ος αγώνας δρόμου μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή, στην Αργολίδα. Τον οργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου, ο Δήμος Άργους, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι μαραθονοδρόμοι Άργους, ο ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Πελοποννήσου. Θα γίνουν 3 αγώνες, 11, 5 και 2 χλμ.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Αναζητήσεις
αττικο κυπελλο μτβ κορινθος
Τυχαία Θέματα