Αθλητικά νέα της ΕΡΤ Τρίπολης

08:28 24/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις το διήμερο που έρχεται για τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, συνεχίζονται οι προπονήσεις και τα εσωτερικά διπλά των ανδρών με την Κ-20.

Για την Φούτμπολ Λίγνκ, η Σπάρτη θα παίξει την Κυριακή εκτός έδρας με την Καλλονή.

Για τα ημιτελικά του κυπέλλου της Γ Εθνικής, την Κυριακή στο Άργος, η Αχαική θα παίξει με την Κηφισιά. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και απ’ την ΕΡΑ Σπορ.

Δύο τελικοί ποδοσφαίρου των Ενώσεων γίνονται αυτό το διήμερο. Πρόκειται για τον τελικό της ΕΠΣ Αχαίας

και τον τελικό της ΕΠΣ Ηλείας. Αύριο, θα γίνει το παιχνίδι Πανηλειακός-Κρέστενα, στις 5 μ.μ.και ο αγώνας Πανμοβριακός-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, στην Κάτω Αχαγιά. Η ΕΡΑ Σπορ θα έχει ενημέρωση για τα παιχνίδια.

Για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 ανδρών, ο Αρκαδικός θα παίξει εκτός έδρας με τον Χολαργό σ’ ένα παιχνίδι με κλειστές τις πόρτες για τους φιλάθλους, αφού η Αθηναική ομάδα είναι τιμωρημένη.

Για το πρωτάθλημα βόλει της Α1 ανδρών, την Κυριακή το απόγευμα, ο Παμβοχαικός θα παίξει στο Βραχάτι με τον ΠΑΟΚ.

Το 6ο οδοιπορικό ιστορίας 1821 της Μοτοπαρέας Λεωνιδίου θα πραγματοποιηθεί από το Λεωνίδιο μέχρι την Πάτρα, στις 2 Απριλίου.

Στις 8 και στις 9 Απριλίου πρόκειται να γίνει αγώνας αυτοκινήτων στην περιοχή του Σπαθοβουνίου Κορινθίας, απ’ την ΑΛΑ Κορίνθου.

Τουρνουά τένις βετεράνων πρόκειται να γίνει στην Τρίπολη, στις 31 Μαρτίου.

Το 2ο τουρνουά βόλει, Νεκταρίας Αρβανιτάκη-Καλύβα, θα γίνει στην Κόρινθο, την 1η Απριλίου.

Ο Σύλλογος ΑΕΘΛΙΟΣ, οργανώνει στις 23 Απριλίου, αγώνα υπεραπόστασης, απ’ το Λεβίδι μέχρι την Αρχαία Νεμέα. Πρόκειται για αγώνα 62 χλμ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί απ’ την Πλατεία Λεβιδίου, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο αρχαίο στάδιο της Νεμέας.

Ο 1ος αγώνας ανωμάλου δρόμου στον Πάρνωνα, θα διεξαχθεί την 1η Μαίου.

Έτοιμο είναι το έργο στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Κρανίδι Αργολίδας. Σύντομα, στο ανακαινισμένο γήπεδο θα παίξει η Ερμιόνη.

Ο 4ος ποδηλατικός γύρος θυσίας, διεξάγεται σήμερα και αύριο σε Ηλεία και Αχαία. Συγχρόνως, θα γίνει και δεύτερος αγώνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα