Ασταμάτητες οι… «γυναικάρες με τα κόκκινα»

19:30 23/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με το ένα πόδι στην Α2 Εθνική κατηγορία βρίσκεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού που κέρδισε σήμερα στο μεγάλο ντέρμπι με 49-41 τον Απόλλωνα Καρδίτσας.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Σερραϊκή ομάδα σε ισάριθμα παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου που διεξάγονται στο γήπεδο του Επταπυργίου στη Θεσσαλονίκη. Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Σχερία Κέρκυρας έχει το χαρακτήρα του τελικού (όταν γράφτηκε το κείμενο δεν γνωρίζαμε το βραδινό αποτέλεσμα του αγώνα Σχερία Κέρκυρας-Απόλλων Πτολεμαΐδας).

Καταπληκτική η εμφάνιση της Λένιας Κουτούση που πέτυχε 24 πόντους! «Ήταν μια δύσκολη νίκη, είχαμε και σήμερα άγχος και αυτό φάνηκε ότι δεν ήμασταν τόσο εύστοχοι αλλά είχαμε το μεγάλο όπλο μας που ήταν η καταπληκτική άμυνα μας. Ουσιαστικά δεχθήκαμε 30 πόντους από σουτ αφού οι 11 ήταν από βολές» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του Πανσερραϊκού Κώστας Μάρκου που ετοιμάζει την ομάδα του για τον αυριανό τελικό κόντρα στην Κέρκυρα. Αν η Κέρκυρα χάσει απόψε το βράδυ από την Πτολεμαΐδα ο Πανσερραϊκός θα έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την άνοδο. Αν η Κέρκυρα κερδίσει το παιχνίδι τότε αύριο θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο αήττητες ομάδες των μπαράζ και η νικήτρια θα πανηγυρίσει την άνοδο.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 26-20 (ημίχρονο), 39-33, 49-41

Πανσερραϊκός (Μάρκου): Πελτέκη 9(1) , Κουτούση 24 , Τσάντα 7(1) , Πιτσιάβα 7 (1) , Κουζάλη 2 , Χύσα, Κίναλη , Πλεύρη, Μανάφη , Γιαουράκη , Μηλιούδη, Παπούδα.

Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο 24 Ιουνίου στις 20:30 μ.μ. στο γήπεδο του Επταπυργίου τη Σχερία Κέρκυρας στο παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο στην Α2.

Το αυριανό πρόγραμμα:

Σάββατο 24 Ιουνίου

17.00 ΑΓΕ Πιερίας-Απόλλων Καρδ.

18.45 Απόλλων Πτ.-Ν. Μουδανιά

20.30 Πανσερραϊκός-Σχερία Κέρκυρας

Keywords
Τυχαία Θέματα