Ποτέ: "Τώρα ήρθα στην καλύτερη ομάδα του νησιού"

Ο Μίκαελ Ποτέ διανύει τις πρώτες του μέρες στον ΑΠΟΕΛ και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ. Είπε τους λόγους που ήρθε Κύπρο και τους στόχους του με την φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Νιώθω πολύ καλά, η προσαρμογή μας εδώ είναι πολύ εύκολη, γνωρίζω πολλούς παίκτες και νιώθω επίσης σωματικά εξαιρετικά.
Έχουμε τα πάντα εδώ για να

κάνουμε πολύ καλή δουλειά, υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανήματα και τα γήπεδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση μπορείς να δουλέψεις πολύ καλά.

Υπάρχει καλό ομαδικό πνεύμα, όπως είπα γνωρίζω πολλούς παίκτες εδώ και η προσαρμογή μου γίνεται ακόμα ευκολότερη επίσης είμαι πολύ χαρούμενος για τους προπονητές εδώ και όλο το προσωπικό.

Και νομίζω θα γίνεται όλο και καλύτερο για μένα αλλά και για όλη την ομάδα.

Αποφάσισα να έρθω πίσω στην Κύπρο γιατί πράγματι αγαπώ αυτή την χώρα. Επίσης τώρα ήρθα στην καλύτερη ομάδα του νησιού που ήταν και ο στόχος μου. Είχα την ευκαιρία να μείνω στην Τουρκία ή να πάω σε άλλη χώρα αλλά μόλις με πήραν από τον ΑΠΟΕΛ αποφάσισα αμέσως να έρθω και να αγωνιστώ στον ΑΠΟΕΛ.

Είμαι έτοιμος για τους μεγάλους στόχους της ομάδα, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο, για αυτό ήρθα στον ΑΠΟΕΛ και επίσης θέλω ένα πρωτάθλημα, είναι πολύ μεγάλος στόχος για εμένα προσωπικά.
Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ όπως κάνω πάντα, μου αρέσει πολύ η πίεση για αυτό ήρθα εδώ νομίζω ειδικά για τους ποδοσφαιριστές είναι καλό να έχουμε αυτή την θετική πάντα πίεση.

Χρειάζομαι επίσης εσάς τους φιλάθλους, μόνο ΑΠΟΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα