Αποχώρησε η αντιπολίτευση από το δημοτικό συμβούλιο

13:29 4/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η αποχώρηση των συμβούλων των παρατάξεων των Γιάννη Κουράκη και Ηλία Λυγερού, σημάδεψε την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου. Αιτία, σύμφωνα με τον κ. Λυγερό, το γεγονός ότι λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ενημερώθηκαν προς επρόκειτο να τεθούν εκτός ημερησίας διατάξεως προς συζήτηση και έγκριση 15 επιπλέον θέματα, πολλά από τα οποία ήθελαν ιδιαίτερη προετοιμασία και διερεύνηση.
« Η συγκεκριμένη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής, αποκτά μόνιμα χαρακτηριστικά με επιλογή την υποβάθμιση, τον παραγκωνισμό και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά απέναντι στο Δημοτικό

Συμβούλιο και τους Συμβούλους.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πού όχι μόνο ανέχονται τέτοιες καταστάσεις, αλλά στην ουσία τις επικροτούν. Το συγκεκριμένο θέμα έχει τονιστεί κατ’ επανάληψη στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου από τη Δημοτική μας Κίνηση» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, η παράταξη «Ενεργοί Πολίτες» του κ. Λυγερού.

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου, επισημαίνεται ότι λόγω μη συγκέντρωσης της απαραίτητης πλειοψηφίας, τα θέματα που ήρθαν προς συζήτηση εκτός ημερησίας διατάξεως , θα επανέλθουν στην επόμενη συνεδρίαση του σώματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα