Απεβίωσε ο Μίνως Κυριακού

20:54 2/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, από ανακοπή, ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας των ΜΜΕ Μίνως Κυριακού.

Η είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουλίου, αφού προηγουμένως μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο εξοχικό του.

Είχε γεννηθεί στις 31 Μαϊου 1942 και είχε παρουσία στο χώρο των ΜΜΕ με τον όμιλο του ΑΝΤ1, αλλά και με τις εκδόσεις

«Δάφνη Επικοινωνίες». Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της ναυτιλίας από μικρή ηλικία και ίδρυσε την Athenian Tankers και τις εταιρείες εμπορίου πετρελαιοειδών, Bacoil International και τAthenian Oil Trading Inc.

Ο όμιλος του ΑΝΤ1 εκτός από την Ελλάδα, έχει παρουσία και στην περιοχή των Βαλκανίων.

Παράλληλα ο Μ. Κυριακού είχε διατελέσει πρόεδρος του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου και πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (2004-2009), ενώ συνέβαλε στην αναβίωση του διεθνούς αθλητικού μίτινγκ «Τσικλητήρια».

Σε ανακοίνωση του Ομίλου του ΑΝΤ1 αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Πιο φτωχή είναι από σήμερα η «οικογένεια του ΑΝΤΕΝΝΑ», καθώς ο «πατριάρχης» και ιδρυτής της, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, έφυγε σήμερα από κοντά μας, σε ηλικία 75 ετών.

Σε ανακοίνωση της Οικογένειας Κυριακού αναφέρεται «με βαθιά συγκίνηση και θλίψη, σύσσωμη η οικογένεια Κυριακού αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο μας Μίνω, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς αργά το απόγευμα.

Ο σεβασμός και η βαθιά οδύνη διακατέχουν το σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται σε όλες τις επιχειρήσεις του Ομίλου Μίνου Κυριακού».

Με στοιχεία από: AΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα