Απ. Πάνας: «Η ΔΗΣΥ δεν θα ψηφίσει τη νέα συμφωνία» (audio)

18:43 12/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να καταψηφίσει το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή για την επικύρωση της συμφωνίας κυβέρνησης –δανειστών αναφέρθηκε ο Απόστολος Πάνας, μέλος οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη.

Ερωτηθείς για τη στάση του κόμματός του αναφορικά με τα αντίμετρα εξήγησε ότι δε θα τα στηρίξουν

γιατί «ένας σοβαρός φορέας, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει τα ζητήματα να μην τα βάζει σε επικοινωνιακή βάση αλλά να βλέπει τη συνολική πορεία και πρόταση που καταθέτει η κυβέρνηση».

Χαρακτήρισε το σχέδιο νόμου για την κατάργηση του ΟΑΣΘ, που κατέθεσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, «πρόχειρο» και «ασαφές» λέγοντας ότι η πολιτική του «ξαφνικού θανάτου» προκαλεί αβεβαιότητα στους εργαζομένους και θέτει σε ταλαιπωρία τους πολίτες του νομού. Παράλληλα, εκτίμησε ότι θα έπρεπε να προβλεφθεί ένα μεταβατικό στάδιο 2-3 χρόνων για τον εξορθολογισμό του Οργανισμού.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε την ανάγκη για λογική, ενότητα και ανανέωση, επισημαίνοντας ότι η εσωστρέφεια δεν προσθέτει κάτι στην προσπάθεια. «Αν ψάξουμε να βρούμε ένα πρόβλημα στην προσπάθεια συνένωσης θα το βρούμε» σημείωσε και τόνισε: «Πρέπει οριοθετώντας καταστάσεις και αξιολογώντας πρόσωπα, να προχωρήσουμε κι ένα βήμα μπροστά. Να υπάρχει το μίνιμουμ της ενότητας, να το αποδεχθούμε όλοι και να υπάρξει γενναία ανανέωση σε πολιτικό λόγο και πρόσωπα».

Keywords
Τυχαία Θέματα