Απ. Καλογιάννης : «Μικρή επανάσταση -κοινωνική συνοχή»

16:45 6/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στον χώρο του ΟΥΗΛ, παρουσία επισήμων και απλών πολιτών πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος η Δημοτική Αρχή Λάρισας. Την κοπή της βασιλόπιτας έκανε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος μαζί με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη ο οποίος λίγο νωρίτερα στην ομιλία του αναφέρθηκε στις προτεραιότητες και στο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την πόλη της Λάρισας. Μάλιστα μίλησε για σημαντικές αλλαγές που θα επιφέρουν μια νέα διαφορετική φυσιογνωμία στην πόλη που στόχο θα έχει την

αναβάθμιση ποιότητας ζωής των πολιτών.

«Τολμώ να πω ότι θα κάνουμε μια μικρή επανάσταση, όπως γράφτηκε σε σχετικό σχόλιο», σημείωσε με νόημα ο κ. Καλογιάννης που έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα κοινωνικά ζητήματα, τονίζοντας ότι «όλοι μαζί μπορούμε να τα ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα με κοινωνική συνοχή».
Ανάμεσα στα έργα που έχουν σχεδιαστεί και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα που αφορά τις αστικές αναπλάσεις, ο δήμαρχος Λαρισαίων στάθηκε και στον χώρο του ΟΥΗΛ, υποστηρίζοντας ότι από πόρους του δήμου θα γίνει αναβάθμιση του εντός του 2017.

«Έχουμε προγραμματίσει να διαθέσουμε χρήματα του δήμου για να αναβαθμίσουμε το ΟΥΗΛ και θα επιδιώξουμε να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια και από κάποιο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Αμέσως μετά την σύντομη ομιλία του δημάρχου ακολούθησε δεξίωση και μοίρασμα της πρωτοχρονιάτικης πίτας στους παρευρισκομένους. Το φλουρί που κέρδιζε ένα ρολόι χειρός από κατάστημα της πόλης κέρδισε ο κ. Παύλος Μπόζιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα