Αντιδράσεις στις δηλώσεις Τσίπρα για την ενέργεια

18:15 24/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης προκάλεσε η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Ανέξοδες υποσχέσεις για το μέλλον» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας.
«Ο κ. Τσίπρας, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναλώθηκε, ακόμη μια φορά,

σε μια ασταμάτητη υποσχεσιολογία για θέματα που η υλοποίησή τους ανάγεται στη θητεία της επόμενης Κυβέρνησης», τόνισε ο κ. Σκρέκας.

Για «Όσκαρ διαχρονικής υποκρισίας στον κ. Τσίπρα» έκανε λόγο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Μανιάτης. Επίσης, ο κ. Μανιάτης καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι «πουλάει για επιτυχία ακόμα και τα 2,5 χαμένα χρόνια για την υπογραφή των έτοιμων συμβάσεων Υδρογονανθράκων» καταλήγοντας: «Το νέο σας παραμύθι δεν το αγοράζει κανένας κ. Τσίπρα. Οι Έλληνες πολίτες σας έμαθαν πια».

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε σήμερα ως ο καλύτερος “πλασιέ” και διαφημιστής της απελευθέρωσης στο χώρο της ενέργειας, της παράδοσης του εγχώριου πλούτου, σε ντόπιους και ξένους μονοπωλιακούς ομίλους, της βαθύτερης εμπλοκής της χώρας στο κουβάρι των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ, για την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα